Actorul Shia LaBoeuf a fost arestat pentru pentru ca s-a imbatat si a facut scandal

reportersite
09 iulie 2017, 20:27

Actorul Shia LaBoeuf a fost arestat sâmbătă dimineață, în statul american Georgia, după ce s-a comportat agresiv față de un ofițer de poliție și a tulburat ordinea publică, conform unui comunicat al departamentului de poliție din Savannah-Chatham, informează AFP, preluată de Agerpres.

shia laboeufActorul a fost reținut după ce, în stare de ebrietate, a cerut o țigară de la un trecător și de la un ofițer de poliție. „Când domnul LaBoeuf nu a primit țigara cerută, a devenit vulgar și a început să folosească un limbaj neadecvat în prezența unei femei și a unui copil”, conform comunicatului poliției.

Polițistul i-a cerut să se liniștească și să plece, însă Shia LaBoeuf a refuzat și a devenit agresiv. În consecință, polițistul a vrut să-l aresteze, însă actorul a fugit în holul unui hotel unde a fost în cele din urmă prins și încătușat.

După acest incident, actorul american în vârstă de 31 de ani este cercetat pentru tulburarea ordinii publice.

Starul, celebru pentru rolul său din seria „Transformers”, nu este la primele incidente de acest fel. Shia LaBeouf a fost arestat și în luna ianuarie sub acuzația că a lovit un bărbat într-un muzeu al cinematografiei de la New York, unde actorul își instalase un proiect artistic anti-Trump.

În iunie 2014 actorul a fost reținut tot sub acuzația de tulburare a ordinii publice într-un teatru de pe Broadway.

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Raspopitul 10/07/2017 la ora 12:18 -

    Ce imi e LaBoeuf, ce imi e Boureanu?