Monday , December 4 2023

Actorul Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală

Actorul Kevin Spacey a fost pus oficial sub acuzare în patru cazuri de agresiune sexuală în care victime au fost trei bărbați. Serviciul de Procuratură al Coroanei din Marea Britanie a anunţat, joi, că a autorizat acuzaţii penale împotriva actorului Kevin Spacey pentru patru capete de acuzare de agresiune sexuală împKevin Spacey, acuzat, agresiuni, sexualeotriva a trei bărbaţi, relatează The Guardian, citat de Digi24.

Totodată, el a fost pus sub acuzare și într-un alt caz în care „a fost responsabil de implicarea unei persoane într-un act sexual penetrativ, fără acordul acesteia”, potrivit procuraturii din Marea Britanie, informează Reuters.

Punerea sub acuzare vine după ce procuratura britanică a analizat datele adunate de anchetatorii londonezi.

În noiembrie 2017, Teatrul londonez Old Vic a anunțat că a primit 20 de acuzații separate împotriva lui Spacey, de la 20 de bărbați care intraseră în contact cu el la teatru, între 1995 și 2013.

Actorul laureat cu două Oscaruri a pierdut mai multe contracte după ce acuzațiile au apărut în spațiul public. În noiembrie anul trecut, Spacey a fost condamnat să plătească 31 de milioane de dolari companiei care a produs serialul ”House of Cards”, în care a interpretat rolul principal până la concedierea sa.

Spacey, care a fost directorul artistic al Old Vic între 2004 și 2015, a negat mereu acuzațiile.

 

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …