Wednesday , May 18 2022

Actorul John Malkovich nu s-a putut caza la hotel în Veneția pentru că îi expirase certificatul verde

Dublu nominalizat la Oscar şi triplu la Globurile de Aur, actorul american cu origini croate John Malkovich s-a văzut în imposibilitatea de a se caza la celebrul hotelul de lux Danieli, unde avea o cameră rezervată pe durata şederii sale în Veneţia. Motivul? După ce i-a verificat documentele, personalul de la recepţie a remarcat faptul că actorului îi expirase de o săptămână certificatul verde şi, potrivit noului regulament, nu-l putea înregistra şi caza.

În consecinţă, John Malkovich a trebuit să renunţe la priveliştea asupra frumoasei pieţe San Marco şi să-şi caute în altă parte cazare. În cele din urmă, acesta fost găzduit într-o reşedinţă privată, dezvăluie okmagazine.ro.

Aflat în Veneţia pentru filmări le producţiei „Ripley”, un serial inspirat de pelicula „Talentatul domn Ripley”, John Malkovich e implicat în peste 10 proiecte cinematografice, ceea ce îl obligă, cumva, să se conformeze şi să aibă un certificat verde valid, mai ales în Europa, unde regulile sunt mai stricte decât în Statele Unite.

În Italia, certficatul verde se acordă celor vaccinaţi cu schema completă sau care au fost bolnavi în ultimele şase luni. Documentul este obligatoriu pentru accesul în hoteluri şi restaurante.

Vezi si

VIDEO. Momentul în care prezentatoarea TVR se pregăteşte să anunţe votul juriului la Eurovision şi nu e lăsată să intre în direct

Eda Marcus, prezentatoare TVR, a publicat pe Instagram înregistrarea cu momentul “Bucharest is calling”, consternarea …