Saturday , June 22 2024

Actorul Jeremy Renner, prima postare din spital după accidentul grav suferit când curăța zăpada

Actorul Jeremy Renner, care a jucat rolul lui Hawkeye în filmele Marvel și a fost internat în spital după un accident suferit cu un plug de zăpadă, se recuperează în spital și a postat pe Instagram o fotografie însoțită de un mesaj în care le mulțumește fanilor pentru gândurile bune și pentru susținere.

Actorul a postat un selfie de pe patul său de spital din Nevada. Jeremy Renner este plin de vânătăi și are un tub de oxigen. „Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase. Sunt prea afectat acum ca să scriu. Dar vă trimit tuturor dragostea mea”, a scris el pe Instagram.

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Purtătorul de cuvânt al lui Renner și mai mulți oficiali locali au declarat luni că actorul se afla într-o stare critică, dar stabilă după accidentul din ziua de Anul Nou. El „a suferit traumatisme toracice și răni ortopedice” în accident, a spus acesta.

Renner, în vârstă de 51 de ani, a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru munca sa în filmul din 2008 „The Hurt Locker”, care a câștigat și Oscarul pentru cel mai bun film. A primit o nominalizare ca actor secundar pentru munca sa din „The Town” din 2010.

Într-o conferință de presă de marți, șeriful din Washoe, Darin Balaam, a spus că Renner a fost lovit de un plug de zăpadă care a început să se rostogolească singur după ce l-a folosit pentru a-și scoate mașina din zăpadă. Renner și-a folosit plugul care cântărea peste 6,5 tone pentru a scoate mașina din zăpadă. S-a dus să vorbească cu un membru al familiei când utilajul a început să se rostogolească. În efortul de a-l opri, Jeremy Renner a încercat să intre pe locul șoferului, moment în care a fost lovit”, a spus Balaam, citat de Reuters.

 

Vezi si

Actorul Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani

Actorul Donald Sutherland, protagonistul unor filme precum „Jocurile foamei” și „Animal House”, a murit la …