Monday , June 14 2021

Actorul indian Salman Khan a ajuns in Romania. Iulia Vantur l-a asteptat pe un aerodrom din Baneasa (FOTO)

salman khan masina
Salman Khan a plecat cu o masina de pe Otopeni pana la un aerodrom din Baneasa, unde il astepta Iulia Vantur
salman khan baneasa
Actorul indian pe aerodrom, asteptand elicopterul
Celebrul actor indian Salman Khan a ajuns duminica, in jurul pranzului, in Romania, aterizand pe Aeroportul Otopeni! In acest timp, pe un aerodrom particular de langa Baneasa il astepta nerabdatoare nimeni alta decat frumoasa Iulia Vantur, despre care presa indiana a tot speculat ca ar fi iubita lui. Cei doi s-au urcat intr-un elicopter si au decolat spre o destinatie necunoscuta, scrie wowbiz.ro.
Starul de la Bollywood a ajuns in tara noastra in jurul orei 12.00 pe Aeroportul Otopeni, apoi a plecat spre un aerodrom particular din apropiere de unde s-a urcat intr-un elicopter. El va turna, in tara noastra, mai multe scene pentru pelicula “Jai Ho” (Mental), un film produs in colaborare cu casa de productie romaneasca “Family Film”.
Starul s-a intalnit la aerodromul particular cu frumoasa blonda, care a venit cu masina personala pana la usa elicopterului, imbracata intr-un palton alb cu negru si cu capul acoperit! Iulia s-a urcat alaturi de Khan in elicopter si au decolat amandoi.
Iulia Vantur a petrecut cateva luni bune anul acesta in India, presa de acolo speculand ca, in acea perioada, ea ar fi devenit iubita lui Salman Khan.
 
 
 
 
Iulia Vantur urca in elicopter impreuna cu Salman Khan
Iulia Vantur urca in elicopter impreuna cu Salman Khan

Vezi si

Simona Halep, cerută în căsătorie de Toni Iuruc

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Toni Iuruc. Firesc, ea a …