Actorul Dragoș Bucur este infectat cu noul coronavirus. Prezentatorul emisiunii de la Pro TV „Visuri la cheie” a facut o forma usoara, desi are diabet

reportersite
16 septembrie 2020, 12:02

secretarasite
Dragoș Bucur, actualul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, a fost depistat cu Covid-19. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună.

El este casatorit cu artista Dana Nalbaru, fosta membra a trupei Hi-Q, si au impreuna trei copii. Dragos a fost diagnosticat cu diabet in 2002 si duce un stil de viata sanatos de atunci.

Toate persoanele care au intrat în contact direct cu actorul au fost contactate și sunt în procedura de testare, iar filmările au fost oprite temporar până la aflarea următoarelor vești.
secretarasite
După ce Dragoș Bucur a fost confirmat pozitiv, producătorii au decis ca toată echipa de producție, dar și arhitecții și designerii să intre în autoziolare până la aflarea rezultatelor testelor.
„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”, este declarația lui Dragoș Bucur, citata de stirileprotv.ro.
secretarasite

reportersite