Monday , December 4 2023

Actorii din "Avatar" au primit din partea producătorilor filmului câte un automobil ecologic

James Cameron şi Jon Landau, regizorul, respectiv producătorul filmului “Avatar”, le-au oferit celor 11 actori principali din distribuţia acestei pelicule câte un automobil ecologic, pentru a le mulţumi pentru eforturile depuse în timpul filmărilor, informează contactmusic.com.
Cei 11 actori principali din distribuţia filmului “Avatar” au primit drept cadou de Crăciun din partea producătorilor acestei pelicule – care a generat încasări colosale din vânzările de bilete şi de DVD-uri – câte un automobil Toyota Prius de culoare albastră.
Alegerea modelului Prius fabricat de Toyota, unul ecologic, reflectă pasiunea lui James Cameron pentru protejarea mediului, afirmă editorii site-ului Deadline.com.
Actorii din “Avatar” nu sunt singurele staruri care au primit cadouri scumpe de Crăciun în acest an. Actorul american Adam Sandler le-a oferit colegilor din cel mai recent film al său, intitulat “Oameni mari şi fără minte/ Grown Ups”, câte un automobil Maserati, în valoare de 208.000 de dolari, în semn de mulţumire că au acceptat să joace alături de el în această comedie.
Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert în domeniul filmărilor care folosesc tehnologii revoluţionare. Lungmetrajele “Avatar” şi Titanic”, regizate de James Cameron, reprezintă filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei – cu 2,74 miliarde de dolari, respectiv 1,84 miliarde de dolari.

Vezi si

Vloggerul și comediantul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp. Soția sa însărcinată a fost rănită

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice. O …