Sunday , May 26 2024

Actor celebru, tatal copiilor lui Jodie Foster

Jodie Foster se menţine într-o formă fizică deosebită la vârsta de 50 de ani. Actriţa a primit recent Globul de Aur pentru întreaga carieră.
La Gala Globul de Aur, Jodie Foster a vorbit despre faptul că este lesbiană şi i-a mulţumit fostei sale iubite, Cydney Bernard.
“Îţi mulţumesc, Cyd. Sunt atât de mândră de familia noastră modernă, de uimitorii noştri fii, Charlie şi Kit, care sunt motivul meu de a trăi şi de a evolua”, a spus actriţa, sub privirile mândre ale copiilor ei, care se aflau în public.
După Gala Globul de Aur, a apărut speculaţia că Mel Gibson ar fi tatăl biologic al celor doi fii ai actriţei, Charles, în vârstă de 14 ani, şi Kit, în vârstă de 12 ani, informează dailymail.co.uk.
Mel Gibson a stat la aceeaşi masă cu Jodie Foster şi fiii acesteia la Gala Globul de Aur. Starul din Mad Max şi actriţa sunt prieteni buni de mulţi ani, iar Jodie Foster a fost una dintre puţinele persoane care l-au sprijinit pe Mel Gibson după acuzaţiile aduse acestuia de antisemitism şi după scandalul iscat de tratamentul abuziv pe care acesta i l-a administrat Oksanei Grigorieva, fosta sa soţie şi mama ultimului său copil, Lucia (3 ani).
New York Post a citat un genealogist amator care a susţinut că cei doi copii ai lui Jodie Foster “seamănă cu Gibson, dar mai blonzi”.
Jodie Foster şi Mel Gibson au cdevenit prieteni în 1994 când cei doi au jucat în “Maverick”.
“Este incredibil de iubitor şi sensibil. Am ştiut din prima clipă în care l-am întâlnit că îl voi iubi pentru restul vieţii mele”, a afirmat Jodie Foster despre Mel Gibson.

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …