Wednesday , October 4 2023

Actor celebru din serialul "Al saptelea cer", dezvaluire bomba: "Sunt pedofil!"

collins

Stephen Collins, care a jucat în serialul “Al 7-lea cer” rolul preotului Erica Camden, care avea 7 copii, a făcut o dezvăluire şoc soţiei sale. Actorul a mărturisit că este pedofil şi că în trecut a molestat mai mulţi copii.
Cine ar fi crezut că bărbatul cu figură blândă care avea 7 copii şi era pastor, în serialul “Al 7-lea cer” ascunde un trecut sordid. Site-ul de ştiri mondene TMZ a obţinut o înregistrare în care actorul Stehpen Collins, alias Eric Camden din producţia americană, îi face o dezvăluire monstruoasă soţiei, Faye Grant, spunându-i că este pedofil şi că a abuzat mai mulţi copii.
Collins îi mărturisea soţiei în 2012 că în urmă cu mai mulţi ani a molestat şi s-a dezbrăcat în faţa mai multor fetiţe. După ce a aflat ororile pe care le făcea soţul ei, Faye i-a propus acestuia să meargă împreună la psiholog. Ce nu ştia actorul însă era faptul că femeia a înregistrat toate şedinţele de terapie, unde oferea tot felul de detalii abominabile despre ce le făcea minorelor, iar acum acesta este anchetat de poliţia din New York.
Actorul s-a confesat psihologului că avea o listă cu numele victimelor sale şi că una dintre acestea, în vârstă de11 ani, era chiar rudă cu prima lui nevastă.
“A fost un moment în care ne-am atins, i-am pus mâna ei pe penisul meu”, dezvăluie Collins, care a adăugat că a făcut asta timp de trei ani la rând cu micuţa.
La un moment dat, pe înregistrare soţia îl întreabă dacă avea erecţie.
“Nu, nu! Poate parţial, cred”, răspunde nehotărât Stehpen.
Collins este în vizorul poliţiştilor care susţin că deşi s-a întâmplat în urmă cu mulţi ani, faptele nu s-au prescris, existând o anchetă în curs.
libertatea.ro
 

Vezi si

Zendaya a întors toate capetele la Săptămâna Modei de la Paris

Zendaya (27 de ani) a făcut furori la Săptămâna Modei de la Paris, luni seară. …