Sunday , May 16 2021

ABBA va lansa 5 piese noi, primele după 27 de ani

Celebrul grup suedez ABBA va lansa cinci piese noi în 2021, după ce reuniunea lor a fost amânată pentru anul viitor din cauza pandemiei.

Inițial, trupa trebuia să scoată doar două melodii noi, scrie The Independent.

Geoff Lloyd, co-gazdă a podcastului Reasons To Be Cheerful/ Motive pentru a fi vesel, a dezvăluit că a avut o discuție pe Zoom cu Björn Ulvaeus, membru ABBA.”Am vorbit o oră cu Björn Ulvaeus de la ABBA, pe Zoom. Este în carantină acum, are o insulă în Arhipelagul Stockholm. Au înregistrat deja 5 melodii noi. Trebuiau să fie lansate la sfârșitul acestui an. Dar din cauza unor dificultăți tehnice și a pandemiei… planurile le-au fost amânate. Dar mi-a promis că muzica nouă ABBA va fi lansată în 2021”, a declarat Lloyd.

Ultimul album de studio al ABBA a fost lansat în 1982, în timp ce trei piese nelansate au fost făcute publice un deceniu mai târziu, în 1993 și 1994.

Formația suedeză, formată din Ulvaes, Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad și Agnetha Fältskog, a cunoscut faimă internațională în 1974, după ce a câștigat Concursul Eurovision cu piesa „Waterloo”.

La apogeul faimei lor, trupa a fost formată din două cupluri căsătorite, dar ambele relații s-au destrămat în timp.

spotmedia.ro

Vezi si

VIDEO. „Friends: The Reunion” va fi lansat pe 27 mai pe HBO Max. David Beckham, Lady Gaga, Reese Witherspoon şi Tom Selleck, invitaţi speciali

Programul special care marchează reuniunea celor din celebrul serial „Friends” va fi lansat luna aceasta …

No comments

  1. Nu cred ca le vom asculta nici in 2021. Agnetha si Benny nu au nici un chef de asa ceva. Agnetha e preocupata sa fie bunica, Benny are indoieli cu privire la piese, la cum vor fi primite de fani…. Au o varsta, totusi. Oricum, “Thank You for the Music”, ABBA!