Tuesday , October 4 2022

A uimit America: palatul pe roti al lui Aston Kutcher, de 2 milioane $

Cel mai bine platit actor de seriale al momentului Ashton Kutcher are o noua jucarie de lux pe perioada filmarilor de la serialul “Doi barbati si jumatate”, unde l-a inlocuit pe Charlie Sheen.
Marimea conteaza la Hollywood, unde Ashton Kutcher nu se poate lauda cu 1,5 milioane de dolari pe episod, suma pe care o lua Charlie Sheen, insa a primit de la CBS o adevarata casa de lux mobila. Noul star al serialului Doi barbati si jumatate castiga 17.6 milioane de dolari pe sezon.
Un motorhouse de 2 milioane de dolari, cu 2 etaje, lung de 16 metri si care cantareste 40 de tone va fi folosit de actor pe perioada filmarilor de la serial. Mega-trailerul ii costa 10.000 de euro pe saptamana pe cei de la CBS.
Trailerul proiectat de Ron Anderson este numit “mobile estate”: are  7 plasme 3D de 152 de cm, 2 bai, o bucatarie, sala de conferinte. Cu ajutorul unei telecomenzi wireless cu touchscreen se poate controla in interior temperatura si luminozitatea. Cand cineva suna la usa, volumul sistemului de sunet coboara iar imaginea vizitatorului este proiectata pe un ecran in interior. (procinema.ro)

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …