Thursday , March 30 2023

A murit Lance Reddick, actorul din „Oz”, „Lost”, „The Wire” și „John Wick”

Lance Reddick, un actor cunoscut pentru rolurile sale din drama polițienească HBO „The Wire” și din filmele de acțiune „John Wick” și serialele „Oz” și „Lost”, a murit vineri, la vârsta de 60 de ani, a anunțat reprezentantul său, Mia Hansen, pentru CBS News.

Actorul a murit subit vineri dimineață din cauze naturale, a spus Hansen într-un comunicat. Trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit vineri, în locuința sa din Studio City, California, a anunțat site-ul  ”Tmz”.

În franciza „John Wick”, Reddick a jucat rolul conciergeului Charon al organizației hoteliere Continental care oferă adăpost asasinilor. Cea de-a patra parte a serialului urmează să fie lansată săptămâna viitoare, cu Keanu Reeves jucând rolul principal, iar Lance a participat la acțiunea de promovare a seriei. Reddick a jucat și rolul oficialului de poliție Cedric Daniels în „The Wire”, care a avut loc în orașul său natal, Baltimore.

În televiziune, a jucat, de asemenea, în serialele „Lost”, în rolul lui Matthew Abaddon, „Fringe” (2008-2013) și „Bosch” (2014-2021), în rolul lui Irvin Irving. A interpretat rolul lui Papa Legba în cel de-al treilea sezon al serialului „American Horror Story” (2014), rol pe care l-a reluat ulterior în cel de-al optulea sezon.

Într-o postare pe Twitter, Wendell Pierce, co-starul său din „The Wire”, a numit moartea lui Reddick o „mare durere pentru familia noastră artistică”.

 

Vezi si

Ana Morodan a fost reținută 24 de ore. „Contesa digitală”, prinsă la volan după ce consumase alcool și droguri și avea permisul suspendat

Influencerul Ana Morodan, supranumită „contesa digitală”, a fost reținută de poliție după ce a provocat …