Wednesday , February 28 2024

A murit la 20 de ani pentru ca si-a injectat silicon in fese

O englezoaica a murit dupa ce a zburat tocmai in America pentru a-si face injectii cu silicon in fese. Ea a fost gasita in stare foarte grava intr-o camera de hotel din Philadelphia, la doar doua zile dupa operatie.
Claudia Adusei avea 20 de ani si, cand prietenii au gasit-o la hotel, inca mai traia. A murit insa la spital. Se pare ca dupa interventia chirurgicala au aparut complicatii, dupa cum rezulta din raportul medico-legal.
Femeia venise sambata in America, impreuna cu trei amice. Una dintre ele isi facuse operatia de marire a posteriorului in noiembrie si le-a convins pe prietenele ei sa isi injecteze si ele silicon. Totul s-a intamplat chiar in camera de hotel, dupa cum spun politistii.
Deocamdata, nu se stie daca persoana care a facut procedura avea licenta pentru asa ceva.
Se pare ca doua dintre fete, printre care si cea decedata, au facut injectiile pentru posterior luni. Costul unei asemenea interventii este undeva intre 1.000 si 3.000 de dolari. A treia femeie si-a marit solturile si a platit in jur de 2.500 de dolari.
La scurt timp dupa injectiile cu silicon, fata s-a plans de dureri in piept si a fost dusa la spital. “Chirurgul” care a facut interventia, o femeie, a fugit imediat dupa ce victima a inceput sa se simta rau.
Cauza mortii nu a fost stabilita oficial, insa se pare ca siliconul a intrat in sistemul vascular al fetei si a dus la oprirea inimii ei.

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …