Friday , April 19 2024

Andreea Mantea dezvaluie motivul despartirii de Stefan Stan

mantea-stan

Andreea Mantea si Stefan Stan s-au despartit, la numai cateva zile dupa ce el o ceruse in casatorie si ea acceptase. Ce-a putut sa se intample ca unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz sa ia o decizie atat de dureroasa? Iata declaratia Andreei in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.
“Da, este adevarat, eu am decis in aceasta dimineata sa luam o pauza. Nu vreau sa intru in detalii, prefer sa va spun doar ca pentru Stefan “tentatiile” de pe facebook par sa fie de neoprit. Inteleg fenomenul fanelor indragostite de imaginea unui cantaret de succes, dar unele dintre ele sunt mai mult decat niste admiratoare. Felul in care se ofera aceste tinere practic pe tava oricui, oricand este injositor, de nedescris. Sunt socata sa descopar cata lipsa de discernamant au, nu se gandesc oare ca pot fi facute de ras la nivel public?! Nu inteleg ce urmaresc aceste fete.  Vor bani? Vor doar sa se laude cu o cucerire de top?
Exista un Dumnezeu si sunt sigura ca femeile care nu au pic de scrupule si nu le pasa cat rau provoaca vor plati cu varf si indesat. Se pare ca exista un trend: toate persoanele josnice de pe facebook par sa se fi aliniat impotriva relatiilor celebre si fac tot posibilul sa le distruga.
In ceea ce priveste relatia mea cu Stefan, nu ma voi ascunde in fata telespectatorilor care ma iubesc. Le spun cu aceeasi sinceritate care m-a caracterizat intotdeauna ca suntem intr-un impas. Ma voi gandi ce voi face mai departe, acum va rog doar sa intelegeti in ce stare sunt”, a declarat Andreea Mantea. Conform unor surse, vedeta Kanal D a aflat ca aseara, iubitul ei ar fi fost surprins intr-un apartament din Capitala cu una din fanele lui.

Vezi si

Ucraina îl decorează pe actorul Alain Delon pentru a-i mulţumi pentru sprijinul acordat

Ucraina a decis să îi acorde Ordinul de Merit actorului francez Alain Delon pentru a-i …