Thursday , March 28 2024

Tania Budi are o relatie cu fiul unui celebru bancher

Tania Budi a stat in prim planul presei tabloide toamna trecuta, cand a trecut printr-o “frumoasa” poveste de dragoste, asa cum scriu multi, de parca povestile de dragoste pot fi si altfel decat frumoase.
Relatia Taniei cu “printul” Adrian Cristea, suflat de sub nasul Biancai Dragusanu, a facut deliciul consumatorilor de monden.
S-a intors la roscata lui, iar fosta actrita din “Narcisa salbatica”  a iesit treptat din luminile reflectoarelor. Acest lucru insa nu a oprit-o pe Tania sa faca in continuare victime printre masculii in voga ai Capitalei. Unul dintre ei, Catalin Voloseniuc, fiul lui Vasile Voloseniuc, fost presedinte Bancorex, cu care fostul manechin a inceput sa se vada din ce in ce mai des. Barbatul a divortat in 2007 de Roxana, iar la acea vreme s-a speculat ca motivul separarii a fost… Maria Marinescu, de care Catalin s-ar fi indragostit foarte tare. A urmat atunci o idila la Paris, un inel de logodna oferit Mariei de catre prosperul om de afaceri, care ar avea mai multe proprietati in mai multe metropole ale lumii.
Ca tot veni vorba de proprietati, ca o simpla coincidenta, imediat dupa ce a inceput sa iasa in oras cu Voloseniuc, Tania si-a schimbat si locuinta, mutandu-se din apartamentul modest din Piata Lahovari intr-unul nou si utilat cu de toate, intr-o zona buna a Capitalei. Revenind la idila dintre Maria Marinescu si Catalin, aceasta nu a durat mult, femeia orientandu-se catre Alex Popescu, managerul clubului Gaia. Cei doi au stat impreuna o vacanta de vara pe Coasta de Azur, pana cand in joc a reintrat in forta…Roxana!
Fosta sotie a lui Catalin nu a uitat cat a suferit din cauza Mariei Marinescu si a reusit sa i-l “subtilizeze” relativ usor pe Alex. Aventura celor doi, inceputa in 2008, s-a transformat intr-o relatie serioasa, din care a rezultat un copil si o nunta frumoasa, unde buchetul miresei a fost prins chiar de Andreea Raicu.
Dupa aceste rasturnari spectaculoase de situatie, despre Catalin Voloseniuc s-a spus ca s-ar fi consolat cu Corina Barladeanu. Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins insa in urma cu ceva timp pe acesta iesind dintr-un local impreuna cu Tania Budi, iar apropiatii femeii sustin ca intre cei doi ar exista o relatie destul de aprinsa, dar discreta.

Vezi si

Televiziunea din Coreea de Nord a cenzurat blugii producătorului emisiunii de grădinărit de la BBC

Televiziunea din Coreea de Nord a cenzurat blugii producătorului unei emisiuni de grădinărit de la …