Monday , February 26 2024

“We Are The Champions”, a trupei Queen – cea mai atragatoare piesa scrisa vreodata
“We Are The Champions”, interpretat\ de forma]ia Queen, este cea mai atr\g\toare melodie scris\ vreodat\, potrivit unui studiu [tiin]ific realizat de cercet\torii de la Universitatea Goldsmiths din Londra, informeaz\ nme.com.
Oamenii de [tiin]\ de la Universitatea Goldsmiths din Londra au realizat un studiu care analizeaz\ ce anume face un cântec memorabil [i au întocmit o list\ a celor mai atr\g\toare melodii din toate timpurile.
În realizarea studiului, cercet\torii au observat mii de voluntari cântând piese de pe list\.
Cercetarea a dezv\luit c\ melodiile memorabile întrunesc patru calit\]i: fraze muzicale lungi [i detaliate, schimb\ri de tonalitate, interpre]i de gen masculin [i voci masculine mai înalte angajate într-un efort vocal remarcabil.
Plecând de la aceast\ formul\, oamenii de [tiin]\ au desemnat “We Are The Champions” drept piesa care îi face pe cei mai mul]i oameni s\ o cânte.
Pe list\ mai apar piese precum “Y.M.C.A”, interpretat\ de Village People, “Fat Lip”, a forma]iei Sum 41, “The Final Countdown”, a forma]iei Europe, [i “Monster”, a forma]iei The Automatic.

Vezi si

Festivalul de Film de la Berlin. Sebastian Stan a primit Ursul de Argint: „Pentru un băiețel din România înseamnă foarte mult”

La cea de-a 74-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, Ursul de …