Friday , April 19 2024

Marius Moga va fi tata de fata. Logodnica muzicianului, gravida in cinci luni

moga bianca

Marius Moga traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Bianca Lapuste, reporter la Pro TV. Cei doi formeaza un cuplu de mai bine de un an, iar in aceasta vara vor deveni parinti pentru prima data.
Bianca e insarcinata in luna a cincea si se pregateste sa-l faca tatic pe Moga, pentru prima data. Graviduta are o sarcina destul de usoara, n-are greturi, si nici nu l-a trimis noaptea pe compozitor la magazin ca sa-i satisfaca vreo pofta. Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca Bianca si Marius Moga vor deveni parintii unei fetite.
“Bianca si Moga vor avea o fetita. Abia acum cateva saptamani au aflat si ei, dupa o ecografie. Sunt foarte fericiti. Bianca are o sarcina usoara, nu are greturi, stari de rau sau pofte exagerate. S-a ingrasat, desigur, ca orice femeie gravida. Se teme insa sa nu ia foarte multe kilograme pana in luna a noua. Insa ea isi doreste sa fie fetita sanatoasa, apoi va scapa ea de kilogramele in plus. Inca nu s-au gandit ce prenume sa-i puna fetitei, zic ca mai au timp. Nici despre casatorie nu au discutat sau cel putin prietenilor nu le-au spus nimic. Ei isi traiesc povestea de dragoste, sunt foarte fericiti si sunt nerabdatori sa vina pe lume primul lor copil. Moga va pleca in turneu, prin tara, iar Bianca il va insoti, chiar daca e gravida. Se simte bine”, sustin surse din anturajul celor doi.

Vezi si

VIDEO cu Katy Perry, în momentul în care îi cade bluza în direct la TV. S-a ascuns sub pupitru

Cântăreața americană Katy Perry a vrut să impresioneze cu o ținută vestimentară aparte în juriul …

One comment

  1. Se pare ca “micul Mozart” are o slabiciune pentru blonde.