Tuesday , March 19 2024

Scandal in familia regizorului Sergiu Nicolaescu. Sotia si sora se lupta pentru avere

sergiu-nicolaescu

Scandalul se pare că ar fi pornit de la testamentul pe care Sergiu Nicolaescu l-ar fi lăsat înainte cu puţin timp să moară. În acel act juridic ar fi fost trecută ca moştenitoare a averii doar Dana (36 de ani), soţia acestuia, nu şi sora. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul şi a determinat- o pe Iolanda să înceapă demersurile pentru succesiune. “Toată averea strânsă de fratele meu a fost făcută înainte să se însoare cu Dana. Mie mi se pare ceva dubios că a fost singura trecută în testament, dar o să aflu care a fost cauza. Oricum, nu cred că acea hârtie e legală, pentru că nu a fost înregistrată”, a spus, în exclusivitate, Iolanda.
Potrivit unor surse apropiate familiei, cele două femei, Dana şi Iolanda, nu s-ar înţelege absolut deloc, deşi locuiesc amândouă în vila din Zambaccian. Sora maestrului este dispusă să meargă până-n pânzele albe pentru a se face dreptate în cazul averii lui Sergiu Nicolaescu. “Am de gând să duc testamentul la un grafolog, să văd dacă semnătura aparţine fratelui meu. Ceva e putred aici. Noi am fost nedespărţiţi, aveam o relaţie foarte bună şi ne sfătuiam mereu. Nu cred că fratele meu nu m-a trecut în testament”, a adăugat Iolanda. Prima bătălie în instanţă între Iolanda şi Dana Nicolaescu va avea loc peste câteva zile.
Regizorul, care s-a stins la începutul anului, la vârsta de 82 de ani, la Spitalul Elias din Capitală, a lăsat în urmă o avere impresionantă. Conform ultimei sale declaraţii de avere, Sergiu Nicolaescu deţinea o casă de vacanţă în localitatea 2 Mai, două apartamente de lux în Bucureşti, două terenuri intravilane, 13 conturi bancare care însumează 392.000 de euro. La acestea se adaugă drepturile de autor de pe urma difuzării filmelor sale. Potrivit declaraţiei de avere, în 2011, Sergiu Nicolaescu a obţinut numai din drepturi de autor şi din drepturi de proprietate intelectuală suma de 365.000 de lei.
Libertatea.ro

Vezi si

FOTO. Timothée Chalamet, de la „Dune 2” la rolul lui Bob Dylan. Imagini de la filmări

Timothée Chalamet a fost surprins pentru prima dată pe platourile de filmare interpretându-l pe cântărețul …