“Printul” Paul de România si sotia sa nu au fost invitati la nunta lui William si Kate

reportersite
02 februarie 2011, 17:01

Chiar dac\ faxurile cu invita]ii la nunta prin]ului William au început s\ curg\ în direc]ia capetelor încoronate din întrega Europ\, exist\ o familie regal\ care fost, cel pu]in pân\ în prezent, trecut\ cu vederea de invita]iile f\cute de Regin\, scrie cotidianul Daily Mail. Este vorba de “prin]ul” Paul de România, 63 de ani, [i so]ia sa, prin]esa Lia, o b\tr=nic\ divor]at\ de origine român\, n\scut\ în Detroit.

Potrivit Daily Mail, lui Paul, educat la Colegiul Millfield din Somerset (Anglia), îi place s\ aminteasc\ c\ este primul membru al familiei sale care s-a întors s\ tr\iasc\ în România în timpurile moderne.
Prietenii sus]in îns\ c\ el – [i mai ales so]ia sa cu ambi]ii sociale, prin]esa Lia (61 de ani) – va fi extrem de dezam\git dac\ nu vor fi invita]i la nunt\.
Cu siguran]\, scrie Daily Mail, cei doi ar fi adus un plus de culoare listei de oaspe]i. În]eleapt\, Regina a refuzat o invita]ie la nunta lor de la Bucure[ti, în 1996. La acel moment, tat\l lui Paul, prin]ul Carol (Mircea Grigore Carol Lambrino, autointitulat prin]ul Carol de România, fiul regelui Carol al II-lea [i al lui Zizi Lambrino n.red. (a declarat c\ Lia “nu este potrivit\ s\ fie un membru al familiei regale”.
Tat\l lui Paul f\cea aluzie la trecutul plin de culoare al Liei, care a inclus o amend\ de 75.000 dolari pentru sp\lare de bani în SUA.
C\s\toria celor doi a durat îns\, iar anul trecut a fost încununat\ de na[terea unui fiu, pe care Lia l-a descris drept un “mic miracol”, datorat “binecuvânt\rilor [tiin]ei moderne”.
Din fericire, chiar dac\ nu vor participa la nunta lui Kate [i William, cei doi vor fi invita]i cu siguran]\ la o alt\ nunt\ regal\, cea dintre bunul lor prieten, prin]ul Albert de Monaco, [i Charlene Wittstock.

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Cineva 12/09/2011 la ora 12:17 -

    Ma bucur sa mai aud si astfel de vesti. Cine ii da dreptul astuia sa isi spuna printul paul de Romania ? Faptul ca un tribunal din Portugalia l-a recunoscut pe tatal sau ca fiind fiu legitim al lui Carol? Din punct de vedere al legilor casei regale nu e nici print nici nimic care sa semene. Ma surprinde insa impasibilitatea Casei Regale de Romana in aceasta problema. Casatoria dintre Carol al II-lea si Ioana Lambrino nu a fost recunoscuta la vremea respectiva de catre familia Regala, ca atare nici Mircea ca fiu legitim al lui Carol al II-lea. El si „prntesa” Lia sunt 2 penibili cu ambitii si nu isi vad lungul nasului.