Saturday , October 8 2022

​Brad Pitt, cercetat pentru abuz asupra copiilor

jolie-pitt-children

Actorul Brad Pitt este cercetat pentru ca si-ar fi agresat unul dintre copii, atat verbal cat si fizic, imediat dupa o calatorie cu un avion privat. La acest episod ar fi asistat atat Angelina Jolie cat si ceilalti copii ai cuplului, informeaza People. Incidentul a fost raportat de o persoana anonima care se afla pe pista.
Departamentul de Politie din Los Angeles cat si County Department of Children and Family Services din acelasi stat american investigheaza acest caz dupa ce o persoana anonima ar fi raportat petrecerea acestui incident, miercurea trecuta, pe pista.
Aceeasi sursa sustine ca Pitt s-ar fi aflat sub influenta alcoolului la momentul petrecerii incidentului.
O persoana din anturajul lui Brad Pitt a declarat pentru People ca vedeta trateaza cu multa seriozitate aceasta investigatie.
”El ia foarte in serios aceasta chestiune si spune ca nu a comis nici un abuz asupra copiilor”, a spus aceasta completand ca ”este foarte trist ca oamenii continua sa-l prezinte intr-o lumina proasta”, potrivit People.
Jolie, in varsta de 41 de ani, a cerut divortul si custodia celor sase copii ai cuplului ¬ Maddox, in varsta de 15 ani, Pax de 12 ani, Zahara de 11 ani, Shiloh de 10 ani si gemenii Knox si Vivienne de 8 ani.
In actele depuse luni la tribunal, Jolie invoca probleme ireconciliabile care au pus capat mariajului perfectat in urma cu doi ani.
Dupa ce vestea divortului a fost facuta publica, Pitt a explicat intr-o declaratie pentru People ca preocuparea lui este pentru ”bunastarea copiilor”.
”Sunt foarte intristat din aceasta cauza, dar ceea ce conteaza cel mai mult este bunastarea copiilor nostri”, a scris vedeta care a rugat presa sa ii menajeze pe cei mici ”in timpul acestor vremuri tulburi”.
Intr-o declaratie separata, data publicitatii de avocatul ei, Jolie a sustinut ca ”decizia a fost luata pentru sanatatea familiei”.
Pitt si Jolie s-au cunoscut in 2003, in timpul filmarilor pentru ”Mr. & Mrs. Smith” si au inceput relatia, oficial, cativa ani mai tarziu.

Vezi si

Jared Leto îl va întruchipa pe Karl Lagerfeld într-un film biografic

Actorul american Jared Leto va juca rolul lui Karl Lagerfeld într-un nou film biografic, relatează …