UN WEEKEND PLIN DE MIȘCARE ȘI DANS, LA IULIUS MALL SUCEAVA

28 august 2020, 12:08

Este important să faci sport, dar la fel de important este să te și distrezi în timp ce faci asta. În acest weekend, la Iulius Mall Suceava vor avea loc două cursuri de dans pentru cei care vor să facă mișcare și să petreacă momente speciale, în aer liber.

Îți place muzica latino și îți este dor să faci sport? Te așteptăm sâmbătă29 august 2020pe terasa sport exterioară din zona Cinema City a Iulius Mall Suceava, la un curs de zumba! De la ora 10.00, vei descoperi cum ritmurile columbiene se împletesc cu mișcările de fitness, iar rezultatul devine un amalgam de mișcări de salsasamba și aerobic. Instructorii de la Bucovina Dance Studio ți-au pregătit o serie de exerciții speciale, care îți vor tonifia corpul și te vor încărca cu bună dispoziție.

După ce ora de zumba se încheie, un alt curs de dans va începe la Iulius Mall Suceava. Coregrafii de la același studio te vor surprinde cu o fuziune între stilurile hip hop și funk. De la ora 11.00, va avea loc cursul de streetdance, unde poți învăța cele mai noi mișcări. Poți să vii la cursul de zumba și să rămâi și la cel de streetdance sau să îți alegi stilul de dans preferat și participi la o singură lecție.

Intrarea este liberă la ambele cursuri, însă pentru a păstra distanța fizică, numărul maxim de participanți este de 20 de persoane. Astfel, grăbește-te să fii printre primii 20 de doritori!

Vino la Iulius Mall Suceava și lasă-te cucerit de ritmurile latino sau intră într-un battle streetdance!

reportersite