Nou program de funcționare la IULIUS MALL

reportersite
09 noiembrie 2020, 17:30

Începând din 9 noiembrie 2020, programul de funcționare al Iulius Mall Suceava va fi în intervalul orar 10.00 – 21.00. Excepție face hypermarketul Auchan, care va fi deschis între orele 07.00 – 21.00. În continuare, magazinele te așteaptă cu noile colecții, restaurantele din zona de foodcourt te întâmpină cu delicii în regim to go, iar pentru siguranța ta sunt implementate peste 40 de măsuri de protecție.

Începând cu data de 9 noiembrie 2020Iulius Mall Suceava funcționează între orele 10.00 – 21.oo. Decizia a fost luată în contextul noilor măsuri impuse de autorități. Excepție face hypermarketul Auchan, care va fi deschis în intervalul orar 07.00 – 21.00. Orice alte modificări vor fi anunțate pe http://www.iuliusmall.com/suceava și pe pagina de Facebook.

În Iulius Mall Suceava a fost implementat un pachet complet și complex de peste 40 de măsuri de siguranțăFluxurile de intrare și ieșire sunt diferențiate, la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturiicovoare profesionale impregnate cu substanțe active și dispensere cu dezinfectantAccesul în incinta Iulius Mall Suceava se face doar cu purtarea măștii de protecție, iar la intrări sunt amplasate automate de vânzare cu mănuși, măști și dezinfectant.

secretarasite

Sărbătorile se apropie, iar cei dragi merită câte un cadou special. Pentru a evita aglomerația poți accesa sistemul de tracking, care permite raportarea densității din mall și acces video online pentru vizualizarea gradului de ocupare.

 Restaurantele din foodcourt-ul Iulius Mall Suceava te așteaptă cu preparate delicioase, pe care le poți lua la pachet și savura pe terasa exterioară, unde ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilormesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, iar personalul poartă măști și mănuși.

Pentru a fi cu toții în siguranță, recomandăm plata cu ajutorul cardului, păstrarea distanței față de ceilalți și respectarea cu responsabilitate a măsurilor de protecție.

secretarasite