Monday , August 8 2022

Un bărbat extrem de beat, fără permis, călare pe un ATV neînmatriculat, prins de polițiști în urma unui apel la 112

Joi seara, la ora 23.55, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre faptul că o persoană conduce un ATV  sub influența băuturilor alcoolice, pe DN29A, de pe raza satului Șerbănești din comuna Zvoriștea și se îndreaptă spre comuna Adâncata.

O patrulă de poliție s-a deplasat pe DN29A, din direcția Șerbănești către Adâncata și a depistat ATV-ul, care nu avea montate plăcuțele de înregistrare/înmatriculare. La volanul ATV-ului se afla P. Ionuț, din satul Nicani, comuna Zamostea,  iar din cauza faptului că emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Indiidul a fost dus la sediul SPR 8 Adâncata, unde au fost efectuate verificări în bazele de date și s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal cu privire la infracțiunile de „conducerea unui vehicul sub inflența alcoolului sau a altor substanțe”„punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Vezi si

Ministrul Cadariu: Ordonanța privind autorizarea funcționării în România a reprezentanțelor străine a fost aprobată 

Guvernul României a adoptat miercuri, Ordonanța privind autorizarea și funcționarea în România a reprezentanțelor societăților …

Leave a Reply

Your email address will not be published.