Wednesday , February 8 2023

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de două mașini, la Vicovu de Sus

Duminică seara, în jurul orei 19.50, S. Florin, de 19 ani, din Vicovu de Sus, a condus un autoturism Volkswagen Jetta pe DN 2 E, iar la un moment dat, imediat după stația peco Euro Tehnic de la  Vicovu de Sus, a fost surprins de apariția pe partea carosabilă a lui M. Arcadie, de 56 ani, care circula în calitatea de pieton, fără a avea elemente de îmbrăcăminte reflectorizantă. Conducătorul autoturismul marca VW Jetta a încercat să evite pietonul prin partea dreaptă a sensului de deplasare însă nu a reușit și l-a acroșat cu partea stânga față a autoturismului.

În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe contrasens,  loc în care a fost acroșat de către un autoturism Audi A4 condus de către G. Adrian, de 24 ani, din Putna.

În urma impactului cu cele două autoturisme a rezultat decesul pietonului.

Ambii conducători auto au fost testați alcooltest rezultatul fiind negativ. Aceștia dețin permise de conducere valabile.

Din primele cercetări reiese faptul că vinovat de producerea accidentului se face pietonul M. Arcadie care a circulat pe partea carosabilă și fără a avea elemente de îmbrăcăminte reflectorizantă pe timp de noapte.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Vezi si

BestJobs: Numărul de aplicări a crescut cu 34% în ianuarie 2023

Numărul de aplicări pe platforma de recrutare BestJobs a crescut în ianuarie 2023 cu 34% …