Tuesday , September 27 2022

Se întâmplă la Colegiul Tehnic Rădăuți: Cadru educațional inedit și atractiv, în noul an școlar (VIDEO)

La deschiderea noului an școlar unii copii sunt așteptați cu baloane și dulciuri, poate și niște cărți de citit sau colorat, în funcție de vârstă, însă liceeni de la Colegiul Tehnic Rădăuți au parte de ceva inedit, frumos, cu o încărcătură artistică și emoțională aparte. Personalul colegiului, cu sprijinul colaboratorilor din mediul privat, a reușit să transforme holurile liceului și câteva săli de clasă în adevărate oaze de inspirație și, în același timp, de relaxare.

”Învățare colaborativă, într-un cadru atractiv”, este viziunea managerială care a stat la baza acestui proiect, care s-a desfășurat pe perioada vacanței de vară la Colegiul Tehnic Rădăuți. Potrivit conducerii liceului, au fost amenajate cinci spații educative, pentru a oferi elevilor contextul propice învățării.

Cu sprijinul partenerilor educaționali (Egger & SC Milk Marketing- reprezentată prin prof. dr. Aurica Daneliuc), echipa managerială a școlii (dir. Mihaela Moisuc și dir. adj. Ionela Mihaela Bândiul), alături de corpul administrativ al școlii și cu sprijin din mediul privat, au redecorat holurile destinate elevilor și au pavoazat săli de clasă – cabinetul catehetic, cabinetul pentru proiecte europene și cabinetul de științe sociale, la standarde vizuale și digitale actuale.

”Suntem aici pentru a inspira ELEVII noștri, pentru a-i motiva să-și găsească sensul profesional și a consolida temelia învățării continue. Suntem aici pentru a-i asigura pe PĂRINȚII care au încredere în școala noastră de pregătirea de calitate pe care le-o oferim educabililor. Suntem aici pentru a oferi PROFESORILOR noștri un cadru de dezvoltare prielnic. Suntem aici pentru COMUNITATEA locală, fiind receptivi la oportunitățile create, în vederea construirii unor cetățeni responsabili. Suntem aici și vă așteptăm cu emoții, să pătrundem împreună în aventura cunoașterii din acest nou an școlar. Dorim minți luminate elevilor, răbdare cadrelor didactice și aspirații înalte părinților!”, este mesajul transmis de echipa managerială a Colegiului Tehnic Rădăuți în ajunul deschiderii noului an școlar. (O. NUȚU)

Vezi si

O femeie din Ipotești, grav rănită într-un accident în Bulgaria, are nevoie de proteze pentru a putea merge și a-și crește fetița în vârstă de patru ani

Intreaga familie a trecut printr-un crunt accident de circulație, în Bulgaria, în timp ce voiau …