Thursday , June 13 2024

Şase jucători suceveni, printre care și fiul lui Dorin Goian, chemați la o acțiune de selecție pentru naționala U15 a României

Cluburile sucevene au șase jucători convocați la o acțiune de selecție pentru formarea echipei naționale U15 a României, acțiune ce va avea loc marți, 28 mai, la baza sportivă Ruști – Ciutea din Bacău.

Printre sucevenii convocați se află și Matei Goian (stânga), fiul fostului internațional Dorin Goian

Cinci provin de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, este vorba de Matei Goian, Eduardo Botezatu, Iustin Ianoș, Valentin Ichim și Luca Timoficiuc, aceștia remarcându-se în ultimul sezon, în Liga Elitelor U14 și în Campionatul U15, sub comanda antrenorilor Ovidiu Bosancu și Răzvan Bîgu.

secretarasite

Pe adresa ACS Juniorul Suceava a venit o telegramă de convocare pentru Iulian Magazin, atacantul pregătit de Bogdan Pantea și Ovidiu Vranău fiind în ultimul sezon unul dintre golgheterii Seriei I din Liga Elitelor U14.

Alți șase jucători de la ACS Juniorul au fost chemați la Govora (Vâlcea), pentru o acțiune similară de selecție pentru formarea echipelor naționale U13, U12 și U11.

Este vorba de David Negru și Ştefan Tihon – U13, Yanis Strilciuc, Denis Precub și Tudor Fedorovici – U12 și Alex Nicolau – U11. (D.C.)

Vezi si

UPDATE: Zeci de localități sucevene sub COD GALBEN de ploi, grindină și vijelii

Administrația Națională de Meteorologie (ANM)  a emis sâmbătă o a doua avertizare COD GALBEN de …