Tuesday , June 25 2024

Mugur Corlățan: Lucian Harșovschi are o viziune clară asupra direcției în care ar trebui să se îndrepte orașul nostru

Economistul Mugur Corlățan, directorul Thermonet Suceava, candideză pe listele PNL pentru un loc în Consiliul Local al municipiului Suceava, fiind un membru de bază al echipei lui Lucian Harșovschi, candidatul liberal la conducerea Primăriei Suceava.

“În Lucian Harșovschi am găsit un partener dedicat și motivat, cu o viziune clară asupra direcției în care ar trebui să se îndrepte orașul nostru. Experiența și abilitățile sale în administrație, combinate cu valorile și principiile pe care le împărtășim, m-au convins că acesta este partenerul potrivit alături de care să pornesc la acest drum important.

Vrem să fim o voce puternică pentru evoluția municipiului Suceava, să promovăm transparența, responsabilitatea și eficiența în administrație și să lucrăm împreună pentru a crea un mediu urban mai sigur, mai curat și mai prosper pentru toți locuitorii.

Cu determinare și pasiune, vă asigur că vom fi reprezentanți activi și implicați în comunitate, mereu deschiși să ascultăm și să susținem interesele cetățenilor. Prin unirea eforturilor și colaborarea noastră, suntem pe cale să construim un viitor tot mai bun pentru municipiul Suceava”, a declarat Mugur Corlățan.

 

Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

 

Vezi si

Zona Vatra Dornei sub cod galben de ceață 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață o avertizare de tipul cod galben de …