Wednesday , June 23 2021

Medici de familie din alte șase localități sucevene își vor vaccina antiCovid, pacienții înscriși pe liste

Incepând de săptămâna viitoare, se vor face vaccinuri împotriva Coronavirus și în cabinete ale medicilor de familie din Dolhasca, Zvoriștea, Stuplicani, Horodnic de Sus, Dorna Candrenilor și Fălticeni. Echipele mobile DSP continuă deplasarea prin județ, joi fiind în comunele Dolhești și Vulturești

Tot mai mulți medici de familie din județ se alătură campaniei de vaccinare antiCovid 19, iar de săptămâna viitoare, se vor face vaccinuri împotriva Coronavirus și în cabinete ale medicilor de familie din Dolhasca, Zvoriștea, Stuplicani, Horodnic de Sus, Dorna Candrenilor și Fălticeni. ”Cabinetele medicale de familie în care a început deja acțiunea de vaccinare antiCovid-19  cu vaccinul Johnson & Johnson sunt amplasate în localitățile Rădășeni, Ostra, Ipotești, Adâncata, șerbăuți, Grănicești, Mănăstirea Humorului, Straja, Falcău și Suceava. De la începutul săptămânii viitoare, acestor cabinete medicale, se adaugă alte cabinete în care se va desfășura vaccinarea antiCovid-19, în localitățile Dolhasca, Stulpicani, Zvoriștea, Horodnic de Sus, Dorna Candrenilor și Fălticeni. Invităm cetățenii care doresc vaccinarea să se adreseze medicilor de familie pentru vaccinarea anti Covid-19, acest tip de vaccin efectuându-se într-o singură doză, nefiind necesară programarea preliminară în platforma #rovaccinare”, a declarat medicul Dinu Sădean.

Echipele mobile DSP continuă deplasarea prin județ, joi fiind în comunele Dolhești și Vulturești, iar miercuri au vaccinat angajații firmelor Egger și Holzindustrie. ”Echipa mobilă din cadrul DSP a fost în cursul zilei de miercuri la Rădăuți, fiind vaccinați angajatii societăților comerciale Egger și Holzindustrie Schweighofer. Pe 13.05.2021 echipa mobilă se va deplasa în comunele Dolhești și Vulturești, iar în comuna Verești vor beneficia de vaccinare antiCovid-19 o parte din angajații firmei Symmetrica”, a completat directorul Dinu Sădean.

Până în prezent, în județul nostru s-au folosit 127.378 doze vaccin, defalcat pe tipurile de vaccin, astfel: Pfizer BioNtech – 100.546, Moderna – 19.625, Astra-Zeneca – 7.192 și Johnson&Johnson – 15. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Un individ băut a provocat o tamponare pe străzile din Siret, apoi s-a dus cu mașina la terasă

Bărbatul în vârstă de 65 de ani a refuzat să sufle în etilotest, fiind condus …