Saturday , June 22 2024

Lucian Harșovschi, întâlniri în două importante fabrici din Suceava: Mediul de afaceri trebuie susținut. Antreprenorii vor fi partenerii administrației (FOTO)

În cadrul întâlnirilor pe care le-a avut vineri cu reprezentanții și angajații a două fabrici importante din oraș, Lucian Harșovschi, candidatul PNL la conducerea Primăriei Suceava, a reafirmat sprijinul său total pentru  antreprenorii care asigură locuri de muncă pentru mulți dintre suceveni și a discutat cu aceștia despre viitoare proiecte.

“Mediul de afaceri trebuie susținut! Antreprenorii vor fi sprijiniți! Mesajul către aceștia este că vor fi partenerii administrației. Nu trebuie să stea ei la ușa Primăriei, ci noi trebuie să-i întrebăm ce doresc, cum cred că pot fi ajutați și să le oferim facilități.
Antreprenorii plătesc taxe și impozite, dar plătesc și salariile unor oameni, iar acei oameni sunt membri ai comunității noastre”, a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi, liberalul care candidează duminică pentru fotoliul de primar al municipiului Suceava.

Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Zona Vatra Dornei sub cod galben de ceață 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață o avertizare de tipul cod galben de …