Saturday , June 22 2024

La Baia și Valea Moldovei, candidații liberali la Primărie l-au avut alături pe Flutur la întâlnirea cu alegătorii

Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, a avut marți întâlniri cu alegătorii din Baia și Valea Moldovei, unde a prezentat candidații liberali pentru funcțiile de primar în cele două comune.

La Baia candidat PNL la Primărie este Constantin Gogu, un om de afaceri prosper, care lucrează în domeniul construcțiilor, un familist și un foarte bun gospodar al acestei comune. Constantin Gogu are proiecte de modernizare a localității, vrea să pună ordine în explorarea rațională și nu haotică a balastierelor din comună, vrea să aducă oamenii de afaceri fugăriți din această comuna să investească la Baia și se luptă pentru locuri de munca pentru tineri. Constantin Gogu va fi primarul care va consulta populația de fiecare dată, inclusiv când se împart pășunile si terenurile din comună.

La Valea Moldovei, împreună cu senatorul liberal Daniel Cadariu și cu vicepreședintele PNL Suceava, Gheorghe Niță, Gheorghe Flutur l-a susținut pe candidatul liberal Vasile Florişteanu la funcția de primar al comunei. Flutur a vorbit de modernizarea drumului care leagă Valea Moldovei de Mălini, construirea unui pod și de modernizarea unui drum care să facă legătura cu traseul turistic Malini – Borca și A8 Iași – Târgu Mureș, având în vedere că pe aici va fi principala poartă de intrare în Bucovina dinspre autostrada Unirii.

„Valea Moldovei are nevoie de locuri de case pentru tineri, are nevoie de extinderea rețelei de apă și canal, inclusiv în comunitatea de romi de la Mironu, care este foarte înghesuită, unde e nevoie de sistematizare și de modernizare, iar pe viitor de crearea de locuri de muncă pentru tineri. Vasile Floristeanu este un om de afaceri harnic, cu foarte mult bun simt, știe problemele localnicilor, a fost mereu un om de echipă, a ajutat pe toată lumea care a avut nevoie de ajutor, are în program introducerea gazului metan în comună, care este mult așteptat de toți locuitorii”, a declarat Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Zona Vatra Dornei sub cod galben de ceață 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață o avertizare de tipul cod galben de …