Saturday , June 22 2024

Gheorghe Flutur, prezent la lansarea candidaților liberali la primăriile din Fântânele și Udești. Vasile Hîj și Mircea Țan promit aducerea gazului metan

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur a participat sâmbătă, împreună cu fostul ministru al Culturii Bogdan Gheorghiu, la lansarea candidaturii liberale în comuna Fântânele, a actualului primar, Vasile Hîj, după care a fost prezent și la lansarea candidatului susținut de PNL în comuna Udești, Mircea Țan.
Mircea Țan, actualul secretar al primăriei Udești, este un om foarte popular, calm și bine pregătit. El cunoaște administrația publică și are capacitatea de a învăța și pe alții. Țan a străbătut comuna Udești, o comună dificilă, cu multe sate, ai căror cetățeni au așteptări mari. Locuitorii din Udești așteaptă introducerea apei și canalizării, iar Mircea Țan se angajează să rezolve aceste probleme. De asemenea, introducerea gazului metan este o prioritate pentru el. Se preconizează că la Udești câștigarea postului de primar de către liberali va fi cea mai mare surpriză din această parte a județului.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Zona Vatra Dornei sub cod galben de ceață 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață o avertizare de tipul cod galben de …