Saturday , June 22 2024

Gheorghe Flutur: Nu ne duceți înapoi spre administrații pesediste precum Vaslui, Bacău, Botoșani. Dați-mi-l pe Lucian Harșovschi și apoi, umăr la umăr, pornim motoarele turate la maximum pentru dezvoltare

Gheorghe Flutur le-a cerut sucevenilor să continue în municipiul Suceava cu administrație liberală care a dovedit că este performantă. “Municipiul Suceava a fost primul din Moldova care a schimbat culoarea roșie în alegerile din ultimii 20 e ani. Această schimbare a PSD și venirea PNL a adus dezvoltare. Nu ne duceți înapoi spre administrații pesediste precum Vaslui, Bacău, Botoșani, duceți-ne înainte pe drumul pe care am pornit, spre Cluj, Oradea, Brașov, Sibiu. Nu ne întoarceți din drum, dragi suceveni”, a transmis Gheorghe Flutur.
El a spus că are nevoie de Lucian Harșovschi în procesul de reindustrializare a Sucevei, are nevoie de Lucian Harșovschi în marele proiect “Suceava la autostrăzi”.
“Cu Lucian Harsovschi am curajul să spun că mai multă diasporă suceveană se va întoarce acasă, la locuri de muncă bine plătite. Lucian Harsovschi e băștinaș, e sucevean, e tânăr, știe administrație publică mai bine decât toți contracandidații la un loc. Lucian Harsovschi nu are nevoie de stagiatură, are nevoie de votul dumneavoastră duminică și apoi umăr la umăr cu mine pornim motoarele turate la maximum pentru dezvoltare”, a declarat liderul PNL Suceava.
Gheorghe Flutur a spus că este optimist cu privire la rezultatul votului din  Suceava. “Mă întâlnesc cu foarte mulți oameni și nici nu apuc să întreb că ei știu dorința mea. Dați-mi-l pe Lucian Harșovschi și ei au spus «știm, îl vreți pe Lucian». Doamne ajută și gândul cel bun!”, a mai spus Gheorghe Flutur.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Zona Vatra Dornei sub cod galben de ceață 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață o avertizare de tipul cod galben de …