Wednesday , June 19 2024

Gheorghe Flutur: Bilca este o comună plină de realizări, iar Zaharie Rusu este un primar luptător, un român patriot, cu o echipă de consilieri excepțională

Alături de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu și de primarii campioni de la Horodnic de Sus, Vicovu de Sus, Putna și Frătăuții Noi, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur a participat duminică la lansarea candidaturii liberalului Zaharie Rusu, la Bilca, în noul cămin cultural, sau mai bine spus, casa de cultură din Bilca.
”Zaharie Rusu este unul dintre cei mai vechi și vrednici liberali din această parte de țară. Primar de mult timp, a rezistat presiunilor și vremurilor grele, chiar și atunci când erau foarte puțini primari liberali în județul Suceava.  Bilca este o comună bine dezvoltată, având apă, canalizare, drumuri asfaltate, școli modernizate și unele noi construite. De asemenea, există un proiect pentru gaz metan. Bilca este o comună turistică cu arhitectură veche, bine păstrată, o vatră folclorică tradițională, toate acestea datorită unui primar adevărat”, a spus Gheroghe Flutur.
Președintele PNLa vorbit despre noul drum care se construiește de la Vicovu de Sus, paralel cu frontiera cu Ucraina, pentru a prelua traficul greu care vine de peste hotare. A menționat și autostrada A7 care va ajunge la Siret, nu departe de Bilca, și despre perspectiva creării de noi locuri de muncă. Flutur le-a cerut bilcanilor ca duminică să voteze oamenii după fapte, nu după vorbe.
Bilca este o comună plină de realizări, iar Zaharie Rusu este un primar luptător, un român patriot, cu o echipă de consilieri excepțională. Face parte din galeria primarilor de succes de pe granița de nord a României. Începând de la Ulma, Brodina, Straja, Vicovu de Sus, Bilca, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Mușenița și Siret, aceștia sunt primari liberali care reprezintă exemple de bune practici. Vor ști să folosească oportunitatea reconstrucției Ucrainei de aici, de la granița de nord, de la Siret, de la Vicov, de la Climăuți și de la Ulma. Sunt optimist că zona Rădăuți va aduce cele mai mari rezultate duminica viitoare, având multe exemple de succes, în frunte cu tânărul primar de Rădăuți, Bogdan Loghin”, a declarat Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Zona Vatra Dornei sub cod galben de ceață 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață o avertizare de tipul cod galben de …