Wednesday , June 19 2024

Flutur: Oamenii din Sfântu Ilie vor avea cât de repede apă, canalizare și drumuri așa cum trebuie. Joi, se va turna asfalt în zona RAR

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, alături de actualul  primar din Șcheia, Vasile Andriciuc, și canditatul PNL pentru Primăria comunei, Alin Rusu, a fost sâmbătă dimineață în Sfântu Ilie, pe șantierul de pe strada Teilor.

”Este o stradă de 1,7 km care leagă Sfântu Ilie de Suceava, o zonă care cred eu că într-o lună de zile se va da gata. Vreau să vă spun că aceasta este o arteră principală, iar dacă plouă aici e noroi și trebuie să o grăbim. Se lucrează acum la aducțiunile de apă-canal. Reamintesc că prin proiectul pe care noi l-am adus, de 326 de milioane de euro, Șcheia primește 28 de milioane. Deja, numai aici, la Sfântu Ilie, până în momentul de față s-a tras apă-canal pe strada Târnavelor și Făgăraș. Acum se lucrează și aici. Oamenii știu că așteaptă apă, canal, așteaptă drumuri, dar trebuie un pic de răbdare. Poate că unii și-au pierdut răbdarea, pentru că a durat mult, a durat licitația, dar a durat mult că au ținut alții la sertar aceste proiecte”, a declarat Gheorghe Flutur.

Acesta a dat asigurări că ”vin apa și canalul”, iar pe strada Izvor, la RAR, săptămâna viitoare, joi, se va turna asfalt, ”după ce i-am bătut la cap zilnic”, a spus Flutur.

”E șantier total aici, în Sfântu Ilie, iar oamenii vor avea cât de repede apă, canalizare și drumuri așa cum trebuie”, a dat asigurări președintele Consiliului Județean Suceava.

Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Zona Vatra Dornei sub cod galben de ceață 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață o avertizare de tipul cod galben de …