Saturday , June 22 2024

Flutur, mesaj către sucevenii din diaspora: Pentru europarlamentare, votați echipa în care este PNL! Sunați acasă, la părinți, la cunoscuți, să voteze candidații dezvoltării, candidații modernizării, liberalii!

Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, candidat pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava, a transmis joi seara un mesaj către sucevenii aflați în străinătate. El i-a îndemnat pe aceștia să voteze pentru Parlamentul European lista pe care sunt și candidații liberali, rugându-i totodată să sune acasă, la părinți, la rude, la prieteni, la vecini pentru a le spune să voteze candidații dezvoltării, candidații modernizării, candidații liberali.

”Dragi suceveni din diaspora, vă invit duminică, 9 iunie, la vot, vă invit să votați liberalii de pe listele europarlamentare. Suntem într-o alianță, o alianță care susține drumul european al țării noastre. Am încredere că veți vota echipa în care este și Partidul Național Liberal.

Fiecare dintre dumneavoastră, dacă țineți la dezvoltare, sunați acasă, la părinți, la rude, la prieteni, la vecini, să voteze la alegerile locale candidații dezvoltării, candidații modernizării. Aceștia sunt liberalii. Avem o echipă de excepție aici, vă pregătim autostrăzile întoarcerii dumneavoastră, să dezvoltăm la capătul lor locuri de muncă pentru dumneavoastră. Haideți la vot, puneți ștampila pe liberali, că n-o să vă pară rău! Este drumul european garantat de liberali. Haideți lângă noi și votați-ne duminică, pe 9 iunie”, a transmis Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

 

 

Vezi si

Zona Vatra Dornei sub cod galben de ceață 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață o avertizare de tipul cod galben de …