Saturday , June 22 2024

Flutur, întâlnire electorală la el acasă, în Botoșana: ”Ioan Ghiaţă este un primar harnic, un om simplu, care îmbracă și costumul de primar, merge la București pentru fonduri europene, dar care, foarte des, îl găsești în cizme de cauciuc”

Aproape toate ulițele din comună sunt asfaltate. Există apă și canalizare, iar apa este adusă de la Păltinoasa, fiind de foarte bună calitate. Școala a fost modernizată, grădinițele sunt în stare bună, iar centrul civic a fost recent modernizat. Biserica veche din lemn este în proces de recondiționare cu fonduri europene. Șirul realizărilor continuă cu proiectul de aducere a gazului metan în Botoșana. Comuna și-a întregit suprafața de teren prin hotărâri judecătorești și lupte în justiție”, a spus Gheorghe Flutur.
Ioan Ghiaţă este un primar harnic, un om simplu, care îmbracă și costumul de primar, merge la București pentru fonduri europene, dar care, foarte des, îl găsești în cizme de cauciuc. El lucrează la utilaje de deszăpezire, repară instalațiile de pompe și este prezent la formațiile de dansuri și obiceiuri populare din Botoșana. Este un om al locului, cel mai potrivit pentru următorul mandat de primar, umăr la umăr cu Gheorghe Flutur”, a încheiat președintele PNL Suceava.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Zona Vatra Dornei sub cod galben de ceață 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață o avertizare de tipul cod galben de …