Saturday , June 22 2024

Flutur: Dragi tineri, vă întind mâna să veniți la vot și să votați echipa liberală, că n-o să vă pară rău. Este pentru viitor, pentru drumul european. Vă aștept la vot!”

Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, a transmis un mesaj către tineri, invitându-i duminică să voteze, spunând că modernizarea propusă de liberali este în primul rând chiar pentru ei, pentru tineri.

”Dragi tineri, duminică vă invit la vot. Veniți să vă hotărâți viitorul! Veniți alături de echipa liberală, de echipa lui Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur a început să întinerească echipa liberală cu Harșovschi la Suceava, cu Rîpan la Vatra Dornei, cu Bogdan Loghin la Rădăuți, cu foarte mulți tineri în echipele noastre.

E loc pentru fiecare dintre dumneavoastră, dar cel mai important e că modernizarea propusă de liberali este în primul rând pentru dumneavoastră.

Haideți să făurim împreună proiectul «Suceava la autostrăzi», autostrăzile întoarcerii diasporei, autostrăzile locurilor de muncă, ale dezvoltării județului Suceava.

Gheorghe Flutur vă întinde mâna să veniți la vot și să votați echipa liberală, că n-o să vă pară rău. Este pentru viitor, este pentru drumul european. Vă aștept la vot!”, a transmis președintele PNL Suceava.

Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

 

Vezi si

Zona Vatra Dornei sub cod galben de ceață 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață o avertizare de tipul cod galben de …