Friday , March 1 2024

Complexul ”Blijdorp România – O Nouă Viață” Suceava a împlinit 20 de ani de activitate

Complexul de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie ”Blijdorp România – O Nouă Viață” Suceava, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, a organizat joi, 9 iunie, evenimentul ”O ZI ÎN BLIJDORP”, la care au fost invitați părinții copiilor și tinerilor cu dizabilități, pentru a participa la activitățile desfășurate în cadrul serviciilor de zi pentru copii și adulți. Cu acest prilej, a fost lansat simbolul Blijdorp, ca debut al evenimentelor ce se vor desfășura în următoarele luni, pentru a marca cei 20 de ani de activitate a complexului.

Lansarea simbolului ”Blijdorp este în inima mea de 20 de ani” s-a desfășurat într-o atmosferă de sărbătoare, copii și tineri alături de angajați, de părinți și de prieteni, lăsând să ”zboare” gândurile, dorințele și speranțele lor spre înaltul cerului, cu INIMA-simbol al aniversării.

Complexul de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie ”Blijdorp România – O Nouă Viață” Suceava a fost înființat în anul 2002 și cuprinde următoarele servicii:

SERVICIUL DE TIP REZIDENȚIAL COPII/TINERI (Casa de tip familial ”O nouă viaţă” – 9 locuri, Centrul de tip respiro pentru copii – 2 locuri, Casa de tip familial Șcheia – 8 locuri).

SERVICII DE ZI  PENTRU COPII (Centrul de zi pentru copii cu dizabilităţi  Blijdorp Romania – 50 de locuri, Centrul de recuperare neuro-psiho-motorie – 63 locuri).

SERVICII SOCIALE PENTRU ADULȚI (Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități ”O Nouă Viață” Suceava – 8 locuri, Locuința Maxim Protejată pentru persoane adulte cu dizabilități Mihoveni – 10 locuri).

SERVICII DE ZI PERSOANE ADULTE (Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități Blijdorp Romania – 40 locuri, Centrul de servicii de recuperare neuro-motorie pentru persoane adulte cu dizabilități (de tip ambulatoriu).

Calitatea serviciilor oferite persoanelor cu dizabilități, copii și tineri a fost recunoscută, apreciată și premiată ca model de bune practici la nivelul țării de către autoritățile în domeniu, precizează reprezentanții DGASPC Suceava. (O. N.)

Vezi si

Compania Apple le recomandă proprietarilor de iPhone să nu pună telefonul în orez

Compania Apple le-a recomandat proprietarilor de iPhone să nu mai pună telefonul în orez. Este …