Wednesday , June 19 2024

Bogdan Gheorghiu: Campania PNL la nivel național a început și se încheie la Suceava

O încheiere circulară a campaniei electorale îl aduce pe Nicolae Ciucă, din nou în Bucovina, în Țara Dornelor, alături de Gheorghe Flutur și organizațiile liberale din zona Vatra Dornei.

Dacă pe 10 mai, noi, sucevenii, l-am primit la noi acasă pe Nicolae Ciucă să dea startul campaniei electorale, la un eveniment de amploare națională, astăzi vedem sfârșitul acestei perioade intense, care se încheie în mod simetric cu vizita președintelui PNL la Suceava. Acest lucru se datorează respectului pe care acesta îl poartă Bucovinei și în virtutea relației speciale și a parteneriatului de cursă lungă care îi leagă pe Gheorghe Flutur și Nicolae Ciucă.

secretarasite

După ce se risipesc toate emoțiile acestei campanii, rămân realizările, recunoașterea, respectul și onoarea celor care vin în fața dumneavoastră să vă ceară încrederea. PNL vine în fiecare localitate cu oameni vrednici, începând cu Gheorghe Flutur, care demonstrează în repetate rânduri că realizările lui au depășit granițele județului și sunt recunoscute la nivelul cel mai înalt.
Toate sondajele și fiecare dintre întâlnirile pe care le-am avut cu oamenii în această perioadă confirmă faptul că, după 9 iunie, administrația liberală va fi extrem de bine reprezentată la Suceava. Dacă până acum ceva vreme, județul nostru era o insulă liberală pe harta Moldovei, modelul de dezvoltare implementat de Gheorghe Flutur și echipa sa a inspirat, prin rezultate de necontestat, întreaga regiune să aibă încredere în administrația liberală”, a afirmat deputatul liberal sucevean Bogdan Gheorghiu.

Vezi si

Zona Vatra Dornei sub cod galben de ceață 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață o avertizare de tipul cod galben de …