Saturday , June 22 2024

Avocat Raluca Giosan: ”Am încredere că Lucian Harsovschi va reuși să facă din Suceava orașul pe care ni-l dorim cu toții”

Raluca Giosan este de profesie avocat, absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza”, din Iași, în prezent se dedică antreprenoriatului și afacerii sale, dar vrea să se implice și în viața comunității și să aducă schimbarea de care are nevoie Suceava.

M-am întors în Suceava în 2018 și-mi doresc să rămân aici, acasă, alături de familie. Cred că mulți dintre cei plecați s-ar întoarce acasă dacă ar găsi un mediu favorabil pentru dezvoltare, un oraș sigur, conectat, cu sisteme de sănătate și educație bine implementate. Am încredere că Lucian Harsovschi înțelege nevoile societății sucevene și, alături de oameni pregătiți, cu viziune comună, va reuși să facă din Suceava orașul pe care ni-l dorim cu toții”, spune Raluca Giosan.

Împreună cu Raluca, împreună cu sucevenii și echipa, pe 9 iunie, Alegem Viitorul!”, a transmis Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al municipiului Suceava.

 

Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

 

 

Vezi si

Zona Vatra Dornei sub cod galben de ceață 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață o avertizare de tipul cod galben de …