Tuesday , June 25 2024

Andronache: „E timpul să dăm cărțile pe față! E nevoie de dezbatere între candidații la Primăria Suceava”

Centrul Sucevei va putea deveni kilometrul 0 al democrației sucevene, cel puțin pentru această perioadă, dacă propunerea pe care a făcut-o vineri candidatul Alianței Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei) pentru Primăria Suceava, Marian Andronache, va fi luată în considerate.

Este vorba despre dezbatere publică între candidații la funcția de primar. Atât Marian Andronache, dar și ceilalți membri ai stafului său s-au referit îndeosebi la prezența a măcar trei candidați care sunt creditați cu șanse mai mari la funcția de primar.

Asta înseamnă, practic, o mănușă aruncată atât pentru Lucian Harșovschi (PNL), cât și pentru Vasile Rîmbu (PSD). Dacă vor achiesa sau nu la această provocare, contracandidații săi rămâne de văzut.

E timpul să avem un dialog complet și onest!”, a declarat, vineri, într-o conferință de presă Marian Andronache, arătând că preferă o discuție pe proiecte, dar nu evită nici discuția despre trecutul contracandidaților săi.

În ultima săptămână de campanie electorală văd că apar tot mai multe informații. Am spus de nenumărate ori și mă repet. Nu sunt șantajabil și nu poate spune nimeni nimic de mine. Nu am un trecut dubios, nu am nici o combinație și nici nu mă poate acuze vreun antreprenor că aș fi pretins ceva de la el. Sunt curios dacă la fel pot să spună și contracandidații mei”, a declarat Marian Andronache, înainte de a invita toți candidații la funcția de primar al municipiului Suceava la o dezbatere publică bazată pe proiectele propuse.

Lansez invitația clară pentru această dezbatere din nevoia sucevenilor de a ne vedea pe toți și de a decide ce este mai bun pentru viitorul orașului nostru”, a transmis Marian Andronache, ulterior precizând alături de echipa sa că și-ar dori să fie organizată o dezbatere în centrul Sucevei miercuri după amiază, la ora 16:00.

Locația sugerată este pe esplanada centrală a municipiului Suceava, dar Marian Andronache a lăsat să se înțeleagă că este deschis și la alte abordări precum cea a unei dezbateri pe care o televiziune locală o organizează. (Dan PRICOPE)

 

 

Vezi si

Zona Vatra Dornei sub cod galben de ceață 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață o avertizare de tipul cod galben de …