Saturday , June 22 2024

Alexandra Harja Samsonescu: “Cred în Lucian Harșovschi, cred în echipa pe care o avem!”

Alexandra Harja Samsonescu este o prezență remarcabilă în comunitatea suceveană, activitatea sa profesională extinzându-se în domeniul antreprenoriatului, unde și-a dedicat timpul și expertiza pentru a sprijini numeroși tineri și nu numai, în demararea și dezvoltarea afacerilor lor.

Cu o pasiune evidentă pentru nevoile și aspirațiile tinerilor din Suceava, Alexandra a fost întotdeaua o voce puternică pentru aceștia, căutând să creeze oportunități și să încurajeze implicarea lor activă în comunitate. Într-o abordare inovatoare, ea nu se mulțumește doar să ofere ajutor, ci își propune să construiască împreună cu sucevenii un viitor mai promițător pentru comunitate. Alexandra Harja Samsonescu face parte din echipa liberală a lui Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru Primăria Suceava, ea candidând pentru un loc în viitorul Consiliu Local al municipiului Suceava.

Aceasta a absolvit ca șefă de promoție Colegiul Economic Dimitrie Cantemir Suceava, iar apoi și-a continuat studiile universitare în Iași. Dorința de a se alătura familiei, după terminarea facultății, a fost motorul care a împins-o spre implicarea în binele comunității.

În domeniul antreprenoriatului, Alexandra a brevetat un utilaj pe care îl comercializează atât în țară, cât și în străinătate, astfel susținând deschiderea a peste 500 de noi business-uri și crearea a noi locuri de muncă.

“Cred în Lucian Harșovschi, cred în echipa pe care o avem! În primul rând, Lucian este OM și ne-a demonstrat acest lucru tuturor, de mai multe ori. Cu siguranță Lucian Harșovschi va fi primarul municipiului Suceava și cu siguranță împreună vom reuși să dezvoltăm municipiul Suceava prin și mai multe proiecte.”

Suceava are viitor, iar noi, pe 9 iunie, Alegem Viitorul!

Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Zona Vatra Dornei sub cod galben de ceață 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață o avertizare de tipul cod galben de …