Tuesday , November 29 2022

3.000 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii din Vadu Moldovei în portbagajul mașinii unei bucureștence

Duminică,  4 iulie, în jurul orelor 23.50, polițiștii de la Vadu Moldovei au oprit în trafic un autovehicul marca Peugeot, ce se deplasa pe direcția Gura Humorului către Roman.

Procedând la verificarea conducătoarei auto au constatat că acesta se numește V. Ana, din  București, iar în interiorului autovehiculului au fost găsite, în portbagaj 60.000 de țigarete (3.000 de pachete)  marca ASHIMA, de proveniență extracomunitară. A fost indisponibilizat autovehiculul și dus la sediul Politiei Fălticeni, de unde verificările au fost continuate de către lucrătorii din cadrul IPJ Suceava – SICE – Compartimentul Fălticeni.

În cauză s-a înregistrat dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă. Țigaretele identificate au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor. Totodată s-a dispus indisponibilizarea si ridicarea autovehiculului marca Peugeot, în valoare de aproximativ 10.000 euro. Prejudiciul în cauză este de aproximativ 40.500 lei. Cercetările urmează a fi continuate de către lucrătorii din cadrul IPJ Suceava –S.I.C.E. pentru stabilirea întregului circuit al țigaretelor, urmând a se dispune soluție procedural.

Vezi si

Bebelușul din Suceava născut fără tibie va fi  operat miercuri în Austria

Acest lucru este posibil datorită tuturor oamenilor cu suflet mare care au fost impresionați de …