Saturday , March 25 2023

Zâmbet imaculat pentru întreaga familie la Dental Concept – Juniors & Family Suceava

Advertorial

Sănătatea orală joacă un rol important în bunăstarea generală a fiecărei persoane. Medicii stomatologi recomandă efectuarea unui control de două ori pe an. Dacă este respectat acest sfat, atunci o mare parte din problemele dentare pot fi prevenite.

Cu cât o afecțiune dentară este depistată mai repede, cu atât și costurile pentru tratament se diminuează semnificativ. Zâmbetul imaculat reprezintă un obiectiv realizabil, având în vedere noile tehnologii minim invazive și aparatura performantă prin care se realizează orice tratament dentar.

Una dintre problemele frecvente în ceea ce privește estetica dinților este reprezentată de tartru. Acesta poate avea diferite culori, care împiedică bucuria de a avea un zâmbet strălucitor. În acest sens, există mai multe tehnici pentru a efectua un detartraj. În prezent, medicii stomatologi recomandă detartrajul cu ultrasunete.

Echipa Dental Concept – Juniors & Family

La clinica Dental Concept – Juniors & Family medicii stomatologi sunt specializați în tehnici moderne, utilizând o aparatură de ultimă generație. În plus, sucevenii se bucură și de o varietate de servicii, menite să înglobeze îngrijirea orală a întregii familii.

Serviciile stomatologice premium de la Dental Concept Juniors Family sunt asigurate de medici stomatologi cu experiență pe mai multe ramuri ale medicinei dentare și care contină să se specializeze constant, fiind mereu în pas cu noile metode de tratament.

Principalele servicii oferite de clinica Dental Concept Juniors & Family sunt:

  • Profilaxie și igienă: detartraj ultrasonic, airflow, periaj profesional, fluorizarea și sigilarea dinților proaspăt erupți;
  • Estetică dentară;
  • Endodonție;
  • Odontoterapie: tratarea cariilor dentare;
  • Chirurgie dentară;
  • Protetică dentară;
  • Ortodonție;
  • Implantologie.

Cu o locație accesibilă din Municipiul Suceava, fiecare sucevean se poate bucura de un zâmbet imaculat. Serviciile variate și echipa de medici stomatologi cu experiență asigură tratamente și tehnici de lucru moderne, astfel încât, orice problemă dentară, indiferent de complexitatea acesteia să fie realizată cu succes.

Pentru sucevenii care își doresc să simtă din nou bucuria de a zâmbi, un prim pas este detartrajul dentar. La clinica Dental Concept Juniors Family, detarajul dentar se efectuează cu ultrasunete. În continuare vor fi prezentate câteva idei despre ce înseamnă această procedură și care sunt avantajele detartrajului cu ultrasunete.

Detartrajul cu ultrasunete și avantajele acestei tehnici

Detartrajul cu ultrasunete este o tehnică medicală pentru îndepărtarea tartrului și a plăcii bacteriene cu ajutorul unui aparat special. Îndepărtarea tartrului prin metode chimice sau mecanice reprezintă de multe ori o provocare. În plus, această metodă nu afecteză smalțul dinților. Procedura este una nedureroasă, nefiind nevoie de anestezie. Totuși, în cazurile mai complexe se poate recomanda anestezia locală.

Detartrajul cu ultrasunete este o procedură recomandată și ca metodă de prevenire a altor afecțiuni dentare. Placa bacteriană și tartrul este îndepărtat cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete ce funcționează pe bază de vibrații. O curățare profesională a dinților ar trebui efectuată o dată la 6 luni.

O procedură de detartraj cu ultrasunete aduce numeroase beneficii pentru menținerea sănătății orale. Unul dintre acestea este acela că previne dezvoltarea anumitor boli ale dinților. Pe lângă faptul că detarajul cu ultrasunete îndepărtează tartrul, această intervenție ajută și la păstrarea unei microflore sănătoase a cavității bucale.

La clinica stomatologică Dental Concept Juniors & Family sucevenii se pot bucura de un zâmbet strălucitor pe termen lung, datorită serviciilor moderne, bazate pe tehnologii de ultimă oră. În plus, medicii stomatologi oferă și o consultanță cu privire la modul corect de îngrijire a dinților, în funcție de afecțiunile particulare ale fiecărui pacient în parte. Pentru mai multe detalii, sucevenii sunt invitați să acceseze pagina web a clinicii DentalConceptSV.ro

Vezi si

Primăvara începe cu delicii la Festivalul Mediteraneean de la Iulius Mall. Vino să le savurezi!

Vrei să ai parte de o experiență mediteraneană potrivită tuturor gusturilor și stilurilor? Te poți …