Wednesday , February 8 2023

WEEKEND DEDICAT CREATIVITĂȚII, LA IULIUS MALL SUCEAVA

Acest sfârșit de săptămână aduce la Iulius Mall Suceava atelierele de creație, unde copiii își pot exersa abilitățile și inventivitatea, iar cei mari sunt invitați la Târgul de Handmade să descopere articole originale, create cu dibăcie.

Până pe 24 noiembrie 2019, la etaj, în zona Food Court, are loc Târgul de Handmade, un univers al produselor realizate cu atenție și inspirație pentru cei care nu se aliniază trendurilor și vor obiecte deosebite. Aceștia sunt invitați să descopere coliere, cercei, brăţări şi alte accesorii realizate din pietre preţioase şi semipreţioase, mărgele, fimo sau piele, dar și genţi şi articole vestimentare. Iar cine caută un cadou personalizat va putea alege dintr-o multitudine de obiecte decorative, cutii de podoabe pictate manual, ceasuri de perete, dar și cosmetice naturale sau delicii pregătite în casă.

Sâmbătă, 23 noiembrie, continuă seria mult îndrăgitelor atelierele de creațieDe la 14.00, respectiv de la 15.00, în cadrul celor două sesiuni creative, copiii vor avea de realizat, cu materialele oferite de Iulius Mall Suceava, o cutie din lemn pictată. Ca de fiecare dată, cei mici vor putea lua obiectul creat acasă. Atelierele se desfășoară la parterul Iulius Mall, în zona magazinelor pentru copii și sunt susținute de specialiștii de la Creativ & DecoParticiparea este gratuităîn limita locurilor disponibileÎnscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

Vino și tu cu copilul tău la Iulius Mall Suceava și bucurați-vă de momente frumoase împreună!

Vezi si

“Pe urmele Domnișorului Țîprian”. CIPRIAN PORUMBESCU – 170 de ani de la naștere. Proiect educațional-concurs lansat de Muzeul Bucovinei

Muzeul Național al Bucovinei marchează Anul CIPRIAN PORUMBESCU printr-o serie de programe culturale dedicate marelui …