Sunday , February 5 2023

VACANȚE EXOTICE, EXPEDIȚII MONTANE SAU SEJURURI DE RELAXARE, LA AGENȚIA TRAVEL BRANDS, DIN IULIUS MALL SUCEAVA

De curând, la etajul Iulius Mall Suceava s-a inaugurat agenția de turism TravelBrands. Astfel, când vii să te relaxezi la cumpărături, îți poți face și planurile de vacanță.

Dacă vrei să schimbi decorul urban cu o plajă exotică, să planifici un city break într-o destinaţie romantică sau să te pregătești din timp pentru vacanţa de vară, te așteptăm la Iulius Mall. Recent, TravelBrands a deschis la etajul mall-ului, în zona Cinema City, o agenţie de turism, iar consultaţii săi sunt gata să îți ofere toate informaţiile şi serviciile pentru un concediu reușit.

Parte a Grupului Eurolines România, cu o experință de peste 20 de ani, TravelBrands reunește ofertele celor mai importanți tour-operatori din România și nu numai, ale celor mai căutate companii de transport aerian și ale altor furnizori de servicii conexe turismului. Indiferend de destinația pe care dorești să o explorezi sau de preferințele în materie de relaxare, aici găsești pachete turistice variate și atractive. De la escapade pe insule fascinante ori expediţii safari, până la city break-uri romantice sau croaziere în jurul lumii, pe toate le poți accesa cu ajutorul consilierilor TravelBrands. Antalya, Larnaca, Mallorca, Tenerife, Corfu, Zakynthos sau Rhodos sunt doar o parte dintre locurile interesante pentru a-ți planifica vacanța din sezonul cald.

În plus, pentru a te ajuta să economisești timp și să te bucuri la maximum de relaxare și distracție, TravelBrands oferă și bilete de avion, de autocar și tren, servicii rent-a-car, transferuri, pachete ale hotelierilor, croaziere și excursii opționale, circuite și asigurări.

 Călătoreşte, explorează destinaţii noi şi descoperă experienţe unice cu ajutorul TravelBrands, de la etajul Iulius Mall Suceava!

Vezi si

LEGO Speed Champions Cars. Ce vei învăța dacă vei construi

Merită să construiești mașini LEGO Speed Champion? Aceste seturi, de altfel mici, pot să nu …