Saturday , February 4 2023

TOTUL ESTE DESPRE MAGIE ȘI CADOURI ÎN ACEST WEEKEND, LA IULIUS MALL SUCEAVA

Te-ai întrebat vreodată cum funcționează magia Crăciunului? Sau cum reușește Moșul să îți aducă ceea ce îți dorești? Te așteptăm în acest sfârșit de săptămână la Iulius Mall Suceava să descoperi secretul.

 În acest weekend, Iulius Mall Suceava a pregătit mai multe surprize pentru tine! Dacă încă nu ai găsit daruri pentru cei dragi, vino la Târgul Handmade, din zona scenei, până duminică, 22 decembrie 2019. Aici vei găsi o varietate de produse realizate manual de către expozanți: brățări din piele, bijuterii felurite, hăinuțe croșetate pentru copii, decorațiuni pictate, obiecte din lemn, produse pe bază de lavandă, dar şi multe altele.

La Iulius Mall Suceava, atelierul de creație pentru copii a devenit o tradiție. Astfel, sâmbătă, 21 decembrie, în zona magazinelor pentru copii, cei mici sunt așteptați de specialiștii Creativ & Deco să creeze împreună decorațiuni de Crăciun. Participarea este gratuită, materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall Suceava, iar copiii pot lua acasă decorațiunile de Crăciun pe care le vor face.

Pentru cei pe care necunoscutul îi fascinează am pregătit un spectacol de magie susținut de Teatru La Cinema, care va avea loc tot sâmbătă, de la ora 16.00, în zona food court. Evenimentul va fi unul interactiv, unde renii, bradul, cadourile și multe alte surprize te vor captiva într-un mod plăcut.

Totodată, la parterul Iulius Mall, în zona Auchan, Filiala Organizației Naționale „Cercetașii României” te vor ajuta la împachetarea cadourilor, până în Ajunul Crăciunului. Îi găsești acolo vineri de la 16.00 până la 22.00, sâmbătă și duminică de la 12.00 până la 22.00, iar luni și marți de la 16.00 până la 22.00.

Nu uita nici de campania noastră de Crăciun! Până duminică, 22 decembrie, dacă faci cumpărături de minimum 200 de lei în magazinele Iulius Mall și înregistrezi bonurile la Centrul Info, vei fi premiat instant! Surprizele constau în produse și vouchere, cu valori cuprinse între 50 şi 200 de lei, pe care le poți folosi ca să le faci celor dragi cadouri.

Vezi si

LEGO Speed Champions Cars. Ce vei învăța dacă vei construi

Merită să construiești mașini LEGO Speed Champion? Aceste seturi, de altfel mici, pot să nu …