Saturday , February 4 2023

Top 8 creme hidratante de la CeraVe

Linia de creme hidratante de la CeraVe este foarte populară printre cei care suferă de piele uscată dar sunt și sensibili la anumite ingrediente. Lucrul minunat la CeraVe ca linie de produse de îngrijire a pielii este că fiecare produs din gamă a fost conceput pentru pielea sensibilă. Fără substanțe chimice dure, parfumuri sau ingrediente dăunătoare.

Sincer, este greu să scrii o comparație sau un ghid al cumpărătorului pentru CeraVe pentru că toate produsele sunt bune, de la creme CeraVe, la apă micelară CeraVe, soluție pentru curățare CeraVe sau masca de fata CeraVe. Cu toate acestea, deoarece gama conține diferite tipuri de creme hidratante, ne-am gândit să îți oferim o scurtă prezentare generală și să îți spunem care sunt cele mai potrivite. Prin urmare, oricine dorește să cumpere un produs CeraVe își poate face o idee mai bună asupra diferențelor și poate alege pe cea care i se potrivește cel mai bine.

  1. Cremă hidratante CeraVe, CeraVe PM

CeraVe este o cremă hidratantă special concepută pentru persoanele cu hiperpigmentare. Aceasta este o afecțiune în care pielea are mai multă pigmentare decât de obicei. Victimele vor avea pete mai întunecate de piele care pot fi vizibil reduse cu anumite tipuri de creme pentru piele. Deși hiperpigmentarea nu poate fi tratată cu cremă, poate fi estompată cu utilizarea regulată. În plus, această cremă hidratanta CeraVe este excelentă și pentru anti-îmbătrânire, psoriazis, acnee sau eczeme.

  1. CeraVe Skin Refreshing Night Cream

Bebelușii și copiii mici tind să aibă pielea deosebit de sensibilă. Părinții copiilor mici sunt adesea îngrijorați de ingredientele la care își expun copiii. Pentru aceasta, CeraVe a dezvoltat o cremă care este specială pentru ei. Gama CeraVe Baby pătrunde rapid în piele și este fantastică pentru tratarea erupțiilor cutanate și a eczemelor.

  1. CeraVe Itch Relief Moisturizer

Este crema hidratantă „standard” CeraVe. Crema hidratantă CeraVe Itch Relief este potrivită pentru toate persoanele care suferă de eczeme, acnee, dermatită, psoriazis, cuperoză sau infecții fungice ale pielii. CeraVe Moisturizer poate fi folosit și ca hidratant zilnic pentru toate părțile corpului.

  1. Cremă hidratantă CeraVe, loțiune hidratantă

O versiune puțin mai ușoară a cremei CeraVe, gama de loțiuni CeraVe este perfectă pentru utilizare pe tot corpul ca cremă hidratantă după duș sau baie. Oricine are pielea uscată și dorește să o trateze zilnic poate avea încredere în acest produs. Din nou, pentru că funcționează excelent pentru oricine cu probleme comune ale pielii, cum ar fi eczema, dermatita, acneea sau psoriazisul, poți utiliza acest produs confortabil, fără prea multe griji.

  1. Loțiune facială hidratantă CeraVe – CeraVe Renewing SA Cream

Un alt produs grozav din gama de hidratare CeraVe este loțiunea hidratantă formulată special pentru față. Atât bărbații cât și femeile pot folosi această loțiune pentru a trata pielea uscată. Se usucă fără strălucire (deci nu arăți niciodată umed) și este grozavă pentru persoanele cu acnee sau care doresc să diminueze aspectul cicatricilor acneice. Bărbații care au pielea uscată se pot bucura cu adevărat să folosească acest produs după bărbierit. Este inodor și garantat neiritant.

  1. Cremă hidratantă CeraVe – Cremă de zi și de noapte CeraVe

Un alt produs CeraVe mai specializat este PM facial pentru utilizare noaptea și AM facial pentru utilizare dimineață. Ambele produse arată ca o cremă hidratantă pentru față, dar sunt concentrate astfel încât să le poți aplica noaptea pentru a trata pielea uscată în timp ce dormi sau în timpul zilei pentru a-ți menține pielea hidratată.

Sincer, folosirea ambelor deodată poate fi puțin exagerată. Cu toate acestea, ambele produse sunt grozave dacă sunt folosite alternativ.

  1. CeraVe Moisturizers – CeraVe Eye Cream Repair

Din nou, pentru a se încadra în formulele foarte specializate ale gamei, CeraVe a dezvoltat și o cremă reparatoare pentru ochi care ajută la combaterea îmbătrânirii și la tratarea pungilor și pleoapelor lăsate. Această cremă funcționează bine pentru a lumina zona din jurul ochilor și este ca alte produse, fără parfum și fără substanțe chimice toxice. Dacă ești deja fan al liniei de produse CeraVe și cauți o cremă pentru ochi, aceasta poate fi cea de cumpărat. Este, de asemenea, mai accesibilă decât alte produse de lux pentru piele care fac aceleași lucruri.

  1. CeraVe Skin Renewing SA Crema – Moisturizers Cerave

Nu în ultimul rând, dacă aveți pielea deosebit de uscată sau ai o piele temporar uscată, mâncărime sau piele descuamată, acest produs te poate interesa. Acest produs hidratant de îngrijire a pielii CeraVe este compus dintr-un exfoliant și un hidratant. Te ajută să îndepărtezi ușor pielea moartă și hidratează pielea nouă de dedesubt. O cremă de reînnoire foarte blândă, vei găsi că nu este iritantă, ci este plăcută de utilizat.

În concluzie, deși găsirea celei mai bune creme hidratante faciale este o sarcină descurajantă, aceste produse sunt un pariu sigur. După ce am disecat pe larg proprietățile, eficacitatea și ingredientele fiecăruia dintre ele, le putem recomanda oricui are linii fine, riduri sau pete.

Vezi si

LEGO Speed Champions Cars. Ce vei învăța dacă vei construi

Merită să construiești mașini LEGO Speed Champion? Aceste seturi, de altfel mici, pot să nu …