Wednesday , June 19 2024

 Top 5 parfumuri de damă în 2022

Parfumurile sunt folosite de zeci de ani pentru a face femeile senzuale și atrăgătoare pentru sexul opus. În timp ce unele femei folosesc parfumurile pur și simplu pentru a se simți bine, altele le preferă pentru a ”culege” complimente din partea celor dragi. 
Nu există nimic mai impresionant decât o femeie cu stil, încredere, mândrie și iubire de sine, iar purtarea unui parfum poate pune în valoare toate aceste lucruri. Parfumurile sunt mult mai mult decât un simplu miros. Acestea au puterea de a evoca sentimente de dragoste, energie, putere, fericire, admirație, senzualitate și pace. Femeile sunt mereu atente la ultimele tendințe în materie de parfumuri și caută adesea acele arome capabile să le pună în valoare personalitatea. 

Uneori alegerea unui parfum potrivit este o sarcină destul de dificilă. Dacă ești confuză și nu știi ce anume să alegi, cel mai mare magazin online de produse cosmetice și parfumerie, MAKEUP vine cu recomandări printr-un top 5 parfumuri de damă în 2022.


1. Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

În top parfumuri pentru femei se află parfumul exclusivist Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, creat de parfumierul Francis Kurkdjian, este un parfum cu adevărat șic, care captivează cu aroma sa încă de la prima respirație. Această compoziție florală orientală a fost creată pentru a sărbători cea de-a 250-a aniversare a casei Baccarat. Parfumul este întâmpinat cu note de iasomie și șofran strălucitor, care surprind cu note suave și aduc treptat în prim plan o “inimă” senzuală din lemn de chihlimbar. Baza fantastică formată din cedru alb și răşină de molid, pare să dureze o veșnicie, făcând inimile să bată mai intens. Parfumul te va aduce în rândurile fanilor săi și îți va permite să te bucuri de fiecare dată de simfonia divină a frumuseții.

2. Paco Rabanne Lady Million

Apa de parfum Paco Rabanne Lady Million este cel mai bun parfum de damă. Parfumul se adresează femeilor îndrăgostite, seducătoare, impunătoare, care preferă ce e mai bun.

Parfumul începe cu prospețimea de neroli și se împletește cu intensitatea portocalei amare, însuflețită de atingerea spumoasă a zmeurei. Inima intensă, florală, este apoi dezvăluită cu aromă de floare de portocal, iasomie sambac și gardenie. La bază, notele pulsatorii de patchouli sunt diluate cu dulceața irezistibilă și tentantă a mierii. Apa de parfum Lady Million, este concepută pentru a vrăji femeile tinere și fragile care au o senzualitate incredibilă și un temperament înflăcărat. Acest parfum este capabil să ofere fetelor și femeilor o carismă specială.

3. Yves Saint Laurent Black Opium

Parfumul modern Yves Saint Laurent Black Opium este o interpretare a parfumului original Opium, lansat pe piață în 1977. În compoziția acestuia se simte o senzualitate incredibilă, o concentrare de mister și chiar un ”întuneric” fermecător. Acest “buchet” a fost creat de mai mulți parfumieri: Nathalie Lorson și Marie Salamagne, în colaborare cu Olivier Cresp și Honorine Blanc.

Compoziția aromatică este dezvăluită de note de pere, piper roz și flori de portocal. Acordul de cafea din inima piramidei olfactive intrigă prin intensitatea sa, înconjurat de iasomia florală, migdală amară și lemn dulce. Acest mix unic își găsește desăvârșirea într-un sillage persistent, în care motive de patchouli, note de lemn de cedru prețios și cașmir se împletesc cu accente mai dulci de vanilie.

Sticluța este accentuată cu sclipici, completând imaginea acestui parfum luminos și elegant. Sunetul armonios al compoziției creează imaginea unei femei senzuale, o seducătoare atrăgătoare, capabilă de acțiuni îndrăznețe și libere.

4. Burberry London

Apa de parfum Burberry London redă senzualitate și dulceață, care se deschide cu primele note ale unui parfum delicios care învăluie într-o aromă catifelată și vibrantă. Parfumul este destinat femeii sincere, luminoase, libere din punct de vedere interior, care respinge tot ceea ce este fals. Compoziția se deschide cu note învăluitoare de crăițe și orhidee maiestuoase. Accentele de piersică proaspătă, coacăze negre dulci-acrișoare și caise suculente stimulează simțurile și dau vigoare pentru întreaga zi.

Parfumul seducător de iasomie evidențiat de lemnul de santal creează o aură senzuală în jurul său, iar vanilia, potențată de mosc puternic, îmbunătățește imaginea femeii moderne și elegante. Compoziția este ca o plimbare prin grădini frumoase, bogate în flori și fructe coapte, care, în ciuda dulceții sale, este caracterizată de prospețime și energie. Totul este închis într-o sticlă decorată cu pânză în carouri, creând o operă de artă încântătoare și plină de farmec.

5. Chanel Chance

În top 5 parfumuri pentru femei își ocupă locul și apa de parfum Chanel Chance. Aceasta este o aromă densă și dulce, care încântă cu prospețimea și compoziția sa delicată unică. Parfumul universal este conceput pentru femeile tinere, active, promițătoare și libere. 

Armonia parfumului este ascunsă în combinația rafinată de lămâie suculentă cu piper roz subtil. Mulțumită lor, vei începe să flirtezi și să te simți fermecătoare. După un timp, va apărea prințul tău: atrăgător, inteligent și galant ce îți va oferi un “buchet” frumos și proaspăt de iris și iasomie. Chanel Chance este “un indicator” al gustului excelent, al rafinamentului și al feminității. Acest parfum, în ciuda popularității sale uriașe, nu și-a pierdut adevărata frumusețe a compoziției și unicitatea sa. Chanel Chance continuă să câștige fani în același ritm ca și până acum. Acest parfum radiază energie, prospețime și lejeritate. Aroma combină eleganța și tandrețea, așa că Chanel Chance este parfumul care îți aduce bucurie. Aroma combină accente pudrate și florale. Parfumul se deschide  cu piper roz și iasomie. Notele sale de bază sunt vanilie dulce și patchouli. În timp ce moscul alb seducător “joacă” aroma fascinantă.

Apa de parfum Chanel Chance – simbolul fericirii și adevăratei fantezii feminine!

Vezi si

Locuințele verzi, soluția pentru eficiență energetică și confort sustenabil

În societatea modernă se vorbește tot mai mult despre locuințele verzi, care câștigă teren datorită …