Wednesday , February 8 2023

Top 5 cele mai bune produse Philips Avent pentru bebelușul tău

Produsele Philips Avent sunt preferatele părinților. Nu este nimic nou, deoarece fiecare părinte își dorește întotdeauna să cumpere cele mai bune produse pentru copiii lor. Așadar, dacă prețuiești calitatea, ar trebui să iei în considerare articolele Philips Avent pentru trousoul micuțului tău.

Philips Avent este un brand care produce diverse produse pentru universul sugarului, inclusiv biberoane, pompe de sân, suzete, pahare și multe alte articole legate de alimentația și sănătatea celor mici și a mamelor. Cu mare grijă în fabricarea articolelor sale, Philips Avent este unul dintre liderii de pe piața de îngrijire a copiilor, aducând produse care facilitează rutina părinților cu copilul.

Prin urmare, pentru a vă ajuta să alegeți dintre cele mai bune produse Philips Avent pentru copilul dumneavoastră, am pregătit o listă cu cele mai bune articole de cumpărat, evidențiind caracteristicile fiecăruia.

Monitor pentru bebeluși Philips Avent

Pentru părinții care doresc să fie mereu la curent cu somnul bebelușului sau cu activitatea sa, a avea un monitor electronic pentru bebeluși este mai mult decat esențial. Prin urmare, pentru a asigura achiziționarea unui produs de calitate, acest model Philips Avent poate fi cea mai bună opțiune. Cu un ecran de 2,7 inchi și un monitor video digital, acest monitor pentru bebeluși are o imagine colorată, care este o mare diferențiere față de alte modele. În plus, are mod automat de zi și noapte. Este o alternativă excelentă pentru monitorizarea pe timp de noapte, deoarece are o baterie care ține mai mult de 10 ore. În acest fel, rămâne activ toată noaptea când este complet încărcat. Are o rază de acțiune în aer liber de 300 de metri și o rază de acțiune în interior de 50 de metri, precum și cântece de leagăn care pot fi folosite pentru a calma bebelușul.

Sterilizator Philips Avent pentru cuptorul cu microunde

Oricine are copii acasă știe că cu cât mai practic, cu atât mai bine. Prin urmare, fiecare produs care vine să aducă o mai mare ușurință este o investiție grozavă. În plus, când vine vorba de cei mici, este esențial să mențineți igiena articolelor pentru a preveni infecțiile cauzate de microorganisme. Având în vedere acest lucru, această soluție Philips Avent a venit să ușureze viața părinților atunci când vine vorba de curățarea biberoanelor și a tetinelor. Conținând pensetă și putând fi folosit într-un cuptor cu microunde de 31 de litri, acest produs este capabil să elimine majoritatea bacteriilor, făcând biberoanele și tetinele gata de utilizare, fără riscuri. Realizează o sterilizare rapidă și eficientă și poate fi menținută până la 24 de ore dacă capacul rămâne închis.

Biberoane Philips Avent Natural

Biberonul este un articol util pentru mamele care trebuie să lucreze sau să fie plecate pentru o perioadă, precum și esențial pentru bebelușii care, dintr-un motiv oarecare, trebuie să fie hrăniți cu formulă. Cu toate acestea, mulți bebeluși ajung să nu accepte foarte ușor tetina de biberon. Pentru a-l familiariza pe copil cu acest articol, Philips Avent a dezvoltat biberonul Natural care are un mamelon asemănător cu sânul mamei. Cu un design inovator care permite bebelușului să apuce tetina ca și cum ar fi sânul, este un produs bine acceptat de copiii mici. În plus, deoarece este similar cu sânul mamei, minimizează riscul înțărcării timpurii, ceea ce este foarte util pentru mamele care au nevoie să folosească biberonul, dar care doresc să continue alăptarea.

Cană Philips Avent Easy Sip

Cănile sunt foarte utile pentru a bea apă și alte lichide în etapa de introducere a alimentelor. Înainte de asta, pentru bebelușii care folosesc lapte praf, astfel de articole pot fi folosite și pentru a ingera cantități mici de apă. Această cană cu tetină din silicon este cea mai potrivită pentru bebelușii care au fost deja înțărcați, deoarece în aceste cazuri nu există riscul de confuzie a mamelonului. Cu o tetină moale, ideală pentru gingiile iritate, are o formă ergonomică care se adaptează perfect mâinilor celor mici. Este indicat de la nouă luni încolo și dispune de un sistem anti-scurgere, care permite copilului să o folosească fără riscul de vărsare a lichidului din interior. Este ușor de transportat, se potrivește în orice geantă pentru bebeluși și este un produs de foarte bună calitate. Are un capac potrivit și o capacitate de 260 ml.

Tampoane pentru sân Philips Avent

În primele zile și luni de alăptare, scurgerea constantă a laptelui poate deranja mama care alăptează, în principal pentru că provoacă pete pe haine. Prin urmare, este foarte important să folosiți articole care previn acest tip de accidente. În acest sens, tampoanele de unică folosință Philips Avent pot fi soluția acestor probleme. Cu un design rotunjit, care se adapteaza ușor la sâni, au și o textură moale în formă de hexagoane pentru o mai bună absorbție. În acest fel, este o soluție destul de eficientă și, de asemenea, foarte confortabilă pentru mămici.

Vezi si

“Pe urmele Domnișorului Țîprian”. CIPRIAN PORUMBESCU – 170 de ani de la naștere. Proiect educațional-concurs lansat de Muzeul Bucovinei

Muzeul Național al Bucovinei marchează Anul CIPRIAN PORUMBESCU printr-o serie de programe culturale dedicate marelui …